Foto bij You can kiss your girlfriend now.

Ik werd een tijdje geleden gevraagd om een foto van Mathijs. Ik heb een beetje gezocht en ik heb wel een leuke foto gevonden. Alleen klopt hij niet helemaal met het beschreven beeld. Ik vroeg me alleen even af of jullie hem willen zien, want misschien hebben jullie een heel ander beeld in jullie hoofd en dan verpest ik dat beeld weer. Laat het me even weten in een reactie!! ^^

Na een tijdje maak ik me los uit de omhelzing. “Ga je mee naar binnen?” vraag ik.
“Graag” antwoord Mathijs. Ik loop voor hem uit naar de keuken. “Mooi huis” zegt hij terwijl hij om zich heen kijk. “Dankje” zeg ik. “Wat wil je drinken?”
“Doe maar cola” zegt Mathijs. Ik schenk twee cola in en we lopen naar boven, naar mijn kamer. “Nou, dit is dus mijn kamer” zeg ik. Mathijs kijkt om zich heen. “Mooi” zegt hij.
Ik zet de cola op een kastje en ga op het bed zitten. Mathijs komt naast me zitten, pakt mijn hand en geeft er een kusje op. Ik bloos en weet niet goed wat ik moet zeggen. Dan schiet me iets te binnen.
“Vind je het erg?” vraag ik.
“Wat vind ik erg?” vraagt hij.
“Nou,” begin ik. “Dat de hele klas het nu weet, van ons bedoel ik.” Mathijs kijkt me grijnzend aan. “Nee, helemaal niet. Ik vind het juist wel leuk.”
“Maar nu denken ze misschien wel dat we iets met elkaar hebben” zeg ik.
“Hebben we dat dan niet?” vraagt Mathijs.
“Ik weet het eigenlijk niet” zeg ik en frunnik aan mijn shirt.
“Zou je het willen?” Mathijs pakt mijn kin beet en draait mijn gezicht naar hem toe.
“Ja” zeg ik. “Ik denk het wel.”
“Je denkt van wel?”
“Nee, ik weet het wel zeker” zeg ik maar nu een stuk zelfverzekerder. “Mathijs, ik moet je iets bekennen. Ik ben al sinds begin dit jaar verliefd op je.” Zo, dat was eruit. Ik had zojuist mijn grootste geheim verteld.
Mathijs zijn ogen beginnen te glimmen. “Echt waar?” vraagt hij. Ik knik.
“Ik, ik, ben ook al het hele jaar verliefd op jou, vanaf het eerste moment dat ik je zag.”
Ik kijk hem verbaast aan. “Jij bent ook al het hele jaar verliefd om mij?” vraag ik vol ongeloof. “Ja” zegt Mathijs. “Dus, eigenlijk zijn we al driekwart jaar verliefd op elkaar en daar komen we nu pas achter” concludeer ik. “Ja” zegt Mathijs weer. “O” weet ik alleen maar uit te bregen. Ik moet dit even op een rijtje zeggen. Hoe kan Mathijs al bijna een jaar verliefd op me zijn zonder dat ik het weet. Ik heb nooit gemerkt dat hij interesse in me had. Hij keek met nooit aan in de gang of in de klas, maar ik keem hem eigenlijk ook nooit aan, omdat ik dan ging blozen
“Fay?”
“Ja?”
“Wil je het officieel maken, of vind je dat te snel?” Mathijs kijkt me blozend aan.
“Te snel?” vraag ik. “We zijn al zo lang verliefd op elkaar!”
“Dus je wilt het wel?” vraagt Mathijs.
“Natuurlijk wil ik dat, gekkie!” roep ik uit.
“Oke” zegt Mathijs en hij pakt allebei mijn handen en legt ze in zijn schoot. Ik staar naar mijn handen. Hij schraapt zijn keel.
“Lieve Fay, wil je verkering met me?”
Ik moet lachen. Dit doet me denken aan groep 6, toen een jongen genaamd Thom me verkering vroeg. Ik voelde me heel wat dat ik verkering had terwijl we eigenlijk niets speciaals deden.
Ik kijk Mathijs recht ik zijn ogen. “Ja” zeg ik volmondig.
Mathijs komt dichterbij. Hij streelt een lok haar uit mijn gezicht en geeft me zachtjes en kus op mijn lippen. Ik laat me naar achter vallen op het bed en trek Mathijs boven op me. Ik kijk hem diep in zijn ogen. “Je bent mijn eerste echte vriendje” zeg ik. “Jij mijn eerste vriendin” zegt hij. Ik sla mijn armen om hem heen. “Dan mag nu je vriendin kussen” zeg ik. Mathijs glimlacht en zoent me vol passie.

Reageer (3)

  • Alissaatje

    Als dat maar goed komt:P

    Snel verder!:Y)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaaah snel verder!!!(H)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Wauw!

    Super romantisch.....*zucht*Kwijl*zucht*

    Snel verder(flower)

    En een foto van mathijs kan je best laten zien hoor! Als ik hem niks vind dan verban ik hem toch weer uit mijn gedachten:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen