Foto bij ~020

'Waarom deed je dat?' vroeg hij. Elise wenkte naar de slaapkamer.
'Mijn baas, Gerard moet je spreken.'


Lees ook mijn nieuwe story! A Maid's Dream Coming True!

Met een nors gezicht liep Vincent naar de slaapkamer van Elise. Een momentje was hij verbaasd over de kamer, de grote en schoonheid. Maar daarna kwam het kwade gevoel weer terug. Hij had best gehoord dat Matthew naar Elise was gegaan om haar te troosten, en daar kon Vincent niet tegen. Het was de bedoeling dat Elise weer op hem verlieft zou worden, niet op die sukkel van een Matthew. Vincent was helemaal kwaad geweest toen hij had gezien dat Matthew met een big smile op zijn gezicht, en eerst goedenacht te hebben gezegd tegen Elise, de woonkamer was ingelopen en weer plaats had genomen op de bank.
'Ah! Vincent neem ik aan?' vroeg een stem. Vincent haalde zijn aandacht van het heerlijk uitziend bed en draaide zich om naar de TV, waar een man van middelbare leeftijd te zien was.
'Ehm...ja. Gerard, neem ik aan?' vroeg Vincent.
'Precies ja! Goed dat je zo snel kon komen. Had Elise je wakker gemaakt?' vroeg Gerard. Vincent beet zijn kaken op elkaar en glimlachte.
'Ja, dat kan je wel zeggen.' zei Vincent, 'Maar waarom wilt u me spreken?'
'Nou, ik wil graag weten waarom je dit allemaal doet. Je bent de zoon van degene achter wie wij aanzitten. Het lijkt net alsof je je vader en familie verraad.' zei Gerard.
'Laten we het erop houden dat ik niet zo'n goede band heb met mijn familie. Een erg slechte band om precies te zijn. Mijn vader laat zich tegenover iedereen altijd zien als de good guy, en dat geloofde ik. Maar nu ik dit weet wil ik het liefst iedereen laten zien wat hij echt is.' zei Vincent. Die oude zak hoeft niet te weten dat ik dit alleen doen om Elise, mijn vader boeit me helemaal niets. Ging er door Vincent's hoofd heen.
'Mooi om te horen, hopelijk is Elise niet té hard voor je, aangezien jullie verleden?' vroeg Gerard. Vincent zag dat hij serieus probeerde te doen, maar in zijn ogen was een vleugje vermaak te zien. Vincent wist heus wel dat Gerard er alles aan deed om Elise te beschermen, en het hilarisch vond wat ze allemaal met hem deed.
'Het gaat prima.' zei Vincent. Gerard knikte.
'Mooizo. Dan wens ik jullie veel plezier en succes.' zei Gerard. Na die woorden sprong het beeldscherm weer op zwart en liep Vincent weer de kamer in. Elise en Matthew stonden op het balkon naar de zee te kijken en met een kwade blik keek Vincent naar de arm van Matthew die over Elise haar schouder lag. Toen zweerde Vincent iets, bij alles wat hij had.
Elise Rose zou van hem worden, kosten wat het kost.

Reageer (3)

  • Phique

    Schnel verder <3

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    wat een jaloerse, arrogante kwal:@:@:@:@
    heeeeel snel verder please
    zodra ik tijd heb zal ik beginnen aan je andere verhaaL!!!
    xx

    1 decennium geleden
  • VoulesVous

    NEEE
    ZE MOET BIJ MATTHEW ZIJN

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen