Foto bij OO7

Toen Camilla opstond voelde ze zich helemaal fit, alsof niets haar pijn kon doen. Ze opende haar ogen en zag haar vrienden al door de kamer lopen, klaar voor de dag. Snel sprong ze uit bed en racete ze naar de badkamer. Na een snelle douche, had ze zich snel aangekleed en na een korte zoektocht naar een elastiekje haar haar los laten hangen, iets wat ze normaal nooit deed. Ze deed haar ballerina's aan en liep naar de kamer van de prins. Binnen hoorde ze zacht gestommel en ze opende de deur. Nicholas stond met zijn borst ontbloot naast het bed, erg verbaasd. Camilla glimlachte en probeerde met veel moeite haar ogen van zijn gespierde six-pack af te houden.
'Goedemorgen meneer, heeft u lekker geslapen?' vroeg Camilla, terwijl ze een kleine buiging maakte. Nicholas knikte en keek haar glimlachend aan.
'Ja, dankje.' zei Nicholas. Hoe erg Camilla het ook vond om te vertellen, ze vond de prins echt knap. Ze begreep waarom de prins en zijn broer de Handsome Olsen Twins werden genoemd.
'Zou ik ontbijt voor u halen?' vroeg Camilla.
'Ja graag, doe maar.' zei Nicholas. Camilla draaide zich om en liep naar de keuken, haar vingers kruisend dat ze Rosalyn of Jenna niet tegen zou komen, wat gelukkig niet gebeurde. Uit de keuken kreeg ze een dienblad met drie toast met jam, thee, melk en een rode roos in een vaas. Ze liep terug naar de kamer van Nicholas en zette het dienblad neer op een tafeltje. Nicholas verscheen vanuit een andere kamer, nu helemaal gehuld in een zwart, duuruitziend, maatpak en zijn haren in de gel. Een van de dingen die Camilla erg knap vond van mannen, was dat ze hun kleding zo snel konden uitzoeken.
'Alstublieft, als u me nodig hebt ik ben...' voordat Camilla haar zin kon afmaken onderbrak Nicholas haar.
'Camilla, heb je al gegeten?' vroeg hij. Camilla draaide zich om en keek hem verbaasd aan. Ze had inderdaad nog niet gegeten, dat was ze in alle haast vergeten.
'Ehm...eerlijk gezegd nog niet, maar ik loop wel even terug naar de keuken.' zei Camilla. Nicholas liep naar het dienblad en pakte een stuk toast. Hij pakte er nog een en stak het uit naar Camilla.
'Hier, het ontbijt is het belangrijkste maal van de dag.' zei Nicholas. Camilla liep naar Nicholas toe en voelde een kleine rode blos op haar wangen verschijnen.
'Danku.' zei Camilla. Ze nam een hapje en een zacht gevoel was voelbaar in haar mond. In de dienstkamers ging altijd al de ronde dat het eten bagger was, maar nu was dat echt waargemaakt!
'Trouwens...je haar los staat leuk.' zei Nicholas, wijzend naar haar haar.

Reageer (6)

  • Appealing

    super snel VERDER !!

    1 decennium geleden
  • Iron

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Onevoice

    Cute, ik wou dat ik zo'n prins had ;D
    <3

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Masked

    Aww
    She is so cute,
    He is so charming
    ;D
    Van jouw verhaal krijg ik dat gevoel alsof het echt alle maa nog zo puur is.. xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen