Foto bij the arrival

hoofdstuk 2
ik had al mijn spullen, poetste mijn tanden en liep weer naar de kamer. We liepen gezamenlijk naar beneden en ik leverde de sleutels in bij de balie en rekende af. We gingen nog even naar het restaurant en liepen langs de lange tafels volgepropt met lekkere broodjes,croissantjes en beleg. Fruit en van alles te drinken. We legde onze bordjes vol met wat we wilde en gingen aan een tafel zitten. Toen we alles ophadden legde we de spullen in de BMW. Het was echt heel erg warm. Dat was wel heel jammer dat we nu zo´n grote BMW hadden waar we het dak niet van konden opendoen. Maar als we onze ouders zouden bellen of ze wat extra geld op de rekening konden stortten zouden we wel een cabriolet huren voor al het heel erg warm was en we niet al te veel spullen nodig hadden. We reden de laatste 5 uurtjes nog even door naar col d´ibardin, Arlette zat naast mij en had een rock cd’tje opgezet. Het was niet echt mijn muziek maar het klonk wel leuk. Ik was niet erg goed in Duits maar ik kon het wel een beetje verstaan
du kennst mich nog nicht hat mich nog nie gesehen
doch dann bringst du mich dazu
will ich omzudrehen.
Oké, volgens mij was het niet helemaal perfect verstaan, maar ik heb er wat van gemaakt. Na een twee en een half uur stopte we eventjes om nog wat te eten. We deden de auto op slot en liepen het restaurant binnen. We gingen zitten en al snel werden we geholpen. Het was heel erg lekker en nadat we nog even hadden zitten kletsen gingen we nog even naar het toilet en daarna terug naar de auto. Na nog 3 uur rijden waarvan ongeveer een half uurtje in de file kwamen we aan op de camping. Arlette ging ons aanmelden en Saar liep mee. Zij waren ten slotte degene die het beste waren in Frans. Lisa en ik bleven achter in de auto en wachtte tot ze weer terug waren. Ze kwamen terug en we moesten achter een jongen aan die in een een of ander golfkarretje rondreed, hij bracht ons naar ons huisje. We brachten de spullen naar binnen en gingen naar onze kamers toe. We hadden allemaal een eigen kamer dus daar waren we wel blij mee. En gelukkig ook allemaal een tweepersoonsbed. Ik legde mijn shirts in de kast en hing mijn broeken, vesten en truien in een andere kast. Mijn schoenen zette ik naast het bureautje en ik liep naar de woonkamer. Daar zette ik zoals gewoonlijk de radio aan en zong mee terwijl ik het verder een beetje inrichtte. Opeens was de radio uit en stonden Saar, Arlette en Lisa met hun mobieltjes in hun handen keihard te lachen. Ik rende heel hard op hun af en probeerde hun mobieltjes te pakken te krijgen maar helaas kreeg ik alleen die van Arlette te pakken. Ik wiste snel alle foto’s en filmpjes en keek meteen even naar de sms’jes maar daar stond niks interessants tussen. Ik gaf hem weer terug en hoopte dat de rest ze al had gewist. Arlette en Saar wilde meteen gaan zwemmen aangezien het ruim 35 graden was. Lisa en ik besloten maar even boodschappen te gaan doen. Ondertussen dat ik aan het rijden was belde Lisa haar ouders. Ik schakelde mijn telefoon aan op de auto en wachtte tot Lisa klaar was met bellen en belde daarna naar mijn ouders toe.

*met mevrouw van der ham met wie spreek ik.
Hallo mama alles goed bij jullie?
*ja hoor schat en bij jullie? Zijn jullie al aangekomen?
Ja het gaat heel goed hier we zijn ongeveer 2 uurtjes geleden aangekomen. Saar en Arlette liggen in het zwembad en Lisa en ik zijn nu ergens een supermarkt aan het zoeken, en dan gaan we dadelijk even boodschappen doen. We hebben het huisje al ingericht en onze kamers enz. dus als wij dadelijk de spullen hebben opgeruimd gaan wij ook even een duik nemen.
*och wat enig lieverd, hoor je dat Jacob(mijn vader) ze hebben het heerlijk in Frankrijk.
Oja, mam, ik had nog een vraagje. Het is wel heel erg warm zo hier in die BMW X5 zouden jullie misschien kunnen kijken voor een leuke cabriolet? En zouden jullie het dan leuk vinden om nu een of 2 daagjes te komen en dan de Caprio mee te nemen en dan weer met de X5 naar huis en dan een van de laatste dagen weer terug komen met de X5 zodat wij ruimte zat hebben om de spullen weer mee terug te nemen, En de extra die we gaan kopen.
*ja lieverd lijkt me enig om eventjes langs te komen. Kunnen jullie dan nog een huisje regelen voor ons? Dan kijken wij wel even voor een cabrio. Oja we hebben die caddilac nog voor je gekocht. Die staat nu voor de deur en je broer vind het helemaal geweldig als we daarmee gaan.
Welke caddilac mam we hebben er naar 3 gekeken?
*de caddilac escalade.
Och wat fijn mama echt lief van jullie.
maar ik ga ophangen want ik heb net geparkeerd en we gaan nu boodschappen doen. We zullen zometeen wel eventjes kijken wat we voor jullie kunnen doen. Oja, is een stacaravan ook goed of ergens een hotel in de buurt?
*ja ik denk dat Jacob dat niet erg vind hoor. Kijk maar wat je krijgen kan. Maar voor mij liever een chalet of hotel.
Oké doei mama. Ik houd van jullie
(Lisa) doei Chantal(de naam van mijn moeder)
*doei meisjes ik houd van jullie en doe de groeten aan Arlette en Saar.
Ik ook van jullie!! Knuffel aan papa en Chris(broer)
*zal ik doen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen