Foto bij Final Day 1

Deel 1
Jennifer Black is 14 jaar oud en woont in Londen.

Neem gerust abo (H)

Daar loop ik dan door het koude natte Engeland op weg naar de hel of terwijl school. Er rijd een luxe auto langs me door een plas. Gelukkig kan ik net op tijd opzij springen alleen mijn Vans zijn nat geworden. 'Hé eikel kijk uit waar je rijd!' schreeuw ik, maar de auto is te ver weg om het te horen. Ik loop verder en zie de hel al steeds dichter en dichter bij komen. Als ik het plein op loop hoor dan die verdoemde bel gaan.

Stik te laat! Alweer! Die vrouw vermoord me! Rustig loop ik naar mijn kluis en pak de boeken eruit die ik nodig heb. Rustig loop ik te trap op naar de les. Ik open de deur en zie dat iedereen me aankijkt als ik in de deuropening sta. 'Mevrouw Black! Je bent weer eens te laat! Ga nu maar een te laat briefje halen. Dit is de zoveelste keer!' schreeuwt ze naar me. Als ik me omdraai en de klas wil uitlopen hoor ik Britney zeggen op een arrogante toon 'Dat komt omdat haar skateboard kapot is en nu moest ze lopen' De hele klas begint te lachen. Ik voel dat het bloed naar boven stroomt met een ruk draai ik me om en gooi de deur van het klaslokaal dicht. Achter me hoor ik de deur weer open gaan maar heb geen zin om om te kijken. Boos loop richtig de trap als ik mijn beste vriend Jonathan hoor roepen 'Jennifer!Wacht nou!' 'Nee Jonathan! Ik heb er genoeg van!' roep ik terug. 'Kom op! Geef haar geen gelijk je weet zelf beter!' zegt hij. 'Waarom kom je achter me aan?' 'Mag ik soms niet achter mijn beste vriendin aan gaan?' zegt hij grijnzend. 'Je bent echt de beste vriend die iemand zich kan wensen' Ik geef hem een knuffel. Samen lopen we naar de receptie en halen een te laat briefje.

Als we binnen komen hoor ik Britney en haar arrogante barbie vrienden alweer giechelen.Jonathan legt een hand op mijn schouder en schud zijn hoofd.We geven het te laat briefje aan de lerares en gaan op ons plaats zitten.De les gaat weer verder.Na een tijdje word er op de deur geklopt en stapt onze mentor het lokaal binnen,gaat voor de klas staan en zegt 'Dames en Heren even jullie aandacht hier!Ik heb een mededeling' -Zeker weer van die stommen dingen over ouderavond en alles- 'Zoals jullie weten is Debera van school af hier'begint hij. -Debera is een van mijn beste vriendinnen,maar helaas heeft die blonde barbie pop haar weggepest-

Hij ratelt nog wat door en zegt dan 'Er is een jongen die voor alleen vandaag les komt volgen' hij wijst naar de deur waar een nogal aparte jongen binnenkomt, niet dat hij er raar uitziet.Hij heeft etnies schoenen,skate broek,een volcom t-shirt aan.Zijn haar is lang donker blond en hij heeft een beanie op.Hij gaat voor de klas staan en stelt zichzelf voor 'Hee ik ben Ryan.Ik ben 14 jaar en kom uit Amerika' -Wauw wat is hij knap zeg- denk ik bij mezelf terwijl ik naar buiten zit te staren en de leraar nog wat staat te ratelen. 'Mevrouw Black letten wij ook even op' vraagt mijn mentor. 'Wat is er?' vraag ik. Ik zie Britney alweer naar me kijken,ze kan haar opmerking niet voor zich houden en zegt'Ze dacht vast weer aan de X-games skaten!Ja ze is z'n goede skater!' De hele klas begint te lachen en ik voel het bloed weer naar boven stromen.

Reageer (1)

  • JenniBieber

    Ik ben/was ook 14!!!!:O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen