Foto bij -4.

@Bonjour

Angel Michelle Daniek Alice Liam p.o.v

Hij had geen idee wie ik was en tot waar ik in staat was. Mijn familie vertelde me altijd, vertel aan niemand iets over jezelf en wat je kan, toch had ik dat eigenlijk verbroken door Justin te helpen. Maar hij had hulp nodig, dat had hij zelf gezegd, niet tegen mij maar hij had het gezegd. Ik liep naar boven. "Antoine, Angelita heeft je nodig" zei ik toen ik Antoine tegen kwam. "oke, waar is ze?" vroeg hij en hij stopte. "volgens mij is ze beneden in de keuken" zei ik en ik liep verder. Onze kunsten mochten we ook niet in huis of op elkaar gebruiken, ik had 2 broertjes en 2 zusjes. Mijn oudere broer, Antoine was 17 jaar, Andres was 14 jaar, Angelita was 8 jaar en Anika was met haar 2 jaar de jongste. Anika en Angelita hadden het meeste hulp nodig met alles, ze wisten immers nog niet zo lang wat ze konden.
We waren een speciaal gezin omdat in een gezin nooit iedereen iets kon, maar bij ons kon iedereen wel iets, er waren bij ons natuurlijk maar een paar die alles konden, dat waren mijn vader, Andres en ik, Andres vond dat geweldig maar als hij net zoveel ervaring zal hebben net als pap dan zal hij weten dat het niet zo geweldig is. Ik heb nooit iets met mijn krachten gedaan tot dat ik het in me hoofd kreeg om mensen te helpen. Toen ging ik opzoek naar mensen die hulp nodig hadden. Justin Drew Bieber was de 4de persoon die ik hielp, ik hielp ze totdat ze er zelf weer helemaal voor konden gaan. Justin was net als alle andere, hij geloofde me niet tot dat hij erachter kwam, ik denk dat hij er al wel een beetje achter is, want hij gaat steeds meer vragen over mijzelf. Ik kwam op mijn kamer aan en liet me in mijn stoel vallen. Ik pakte mijn telefoon en keek of er nog iemand had gesmst. Niemand, wat kan ik dan gaan doen.
Opeens vloog mijn deur open en kwam Anika huilend mijn kamer opgerend. "Anika Michelle Daniek Alice Liam, wat doe jij nou?" schreeuwde ik geschrokken. "mijn vinger" zei ze tussen het huilen door en ze wees naar haar vinger. Haar vinger was helemaal rood. "wat heb je gedaan?" vroeg ik geschrokken. "verbrand" zei ze. Ik tilde haar op en nam haar mee naar mijn badkamer. Ik opende de kraan en hield haar vinger eronder. "gaat het nu weer?" vroeg ik na een tijdje. Ze knikte. Ik zette haar op de grond en ze liep weg. Ik zag mijn telefoon licht geven en liep er heen. Een nieuw bericht.
Afzender: Justin Drew Bieber
Hee, het spijt me van de vragen vooraf, ik wist niet dat jij dit kon, wie ben jij en waarom gebruik je mij? xxJ.

Hij snapte er niks van.
Ontvanger: Justin Drew Bieber
Iedereen stuurt eerst rare vragen totdat ze weten tot waar ik in staat ben. ik ben Angel, ik gebruik je niet, ik help je. Ik help je tot je weer alleen verder kan. xA.

Reageer (2)

  • iCAROLINE

    Ooh, ik dacht eerst dat het een geest was maar het is een tovenares ofso? abo <3

    1 decennium geleden
  • xROAR

    Oeeeeehh<33
    Verdeeer..
    Iedereen met een A xD.
    Best grote familie die niet te overzien is!
    Maar.. Je moet weer pov Justin doen! Dat vind ik leuker ;$
    x.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen