Foto bij WS ~ 38

(Nyree)

“Het is Tom zijn fout niet,” mompelde ik tussen hun geschreeuw door. Ze zwegen beiden. Tom keek me bang aan. Bill wist zichzelf geen houding te geven. “Wie zijn fout is het dan wel!? Ik kan me niet voorstellen dat jij…” Ik stak mijn hand op naar Bill. Hij zweeg meteen. “Het gebeurde gewoon, mensen maken nu eenmaal fouten Bill. Ook ik. En jij en Tom,” Ik ging tussen hen in staan. Hoopte op een wapenstilstand.

“Ik snap het niet. Ik had ondertussen wel gedacht dat jullie volwassen waren geworden, maar moet je nu kijken hoe jullie hier staan ruzie te maken.” Ik draaide me om en liep naar de deur. “Wat ga je doen?” vroeg Tom zacht. “Kijken of ik een kamer alleen kan krijgen in het volgende hotel en ik slaap wel op de sofa in de tourbus,”

“Je overdrijft,” zei hij zacht. Bill stond er maar wat bij te staan. Hij durfde zijn mond niet open trekken. Ik kon de haat in zijn ogen nog steeds zien.

“Oh dus ik ben hier degene die overdrijft? Wat maakt het uit dat we seks hebben gehad? Wat verschil ik met al die andere sletjes? Die hebben waarschijnlijk nog een betere eigenwaarde van zichzelf dan ik! Want kijk nu wie ik ben en kijk naar jullie! Jullie met je perfecte leventje. Ik heb meer dan vier jaar in the middle of nowhere geleefd zonder ook maar een goed opgebouwde zin te wisselen met mijn vader en zonder ook maar te weten wat er zou gebeuren en hoelang het zou duren en durf niet zeggen dat je weet hoe ik me voel want dat doe je niet! Vier jaar is een eeuwigheid! Ik schrok me rot toen ik bij Simone in de auto stapte en een klein ding van tien op tien centimeter haar vertelde naar waar ze moest rijden! Die horde fans van jullie jaagt me de stuipen op het lijf en ik weet niet eens waar ik zou moeten beginnen om ook nog maar iets degelijks van mezelf te maken!”

Mijn borstkas raasde op een neer. “Vergeet die aparte hotelkamer. Ik ben weg hier.” Het was moeilijk spreken door mijn dichtgeknepen keel. “Nyree, wacht,” Ik draaide me om en staarde in Bill zijn ogen. Zijn blik veranderde toen hij de mijne zag. “Ik heb lang moeten wachten Bill en wanneer dingen dan eindelijk komen stellen je ze teleur.”


Sorry sorry dat ik niet eerder heb gepost maar pff het was zo'n drukke namiddag! Kapper, schoenen halen, gitaarles, eindwerk, boodschappen doen met mama ^^ etc. maar ik zal straks nog een deeltje erbij zetten! Dankjewel voor alle lieve reacties & ik hoop dat dit deel een beetje goed is, want ik vond het persoonlijk nogal 'zwaar' om te schrijven. Tell me what you think about it! Kudo's, reacties?
Liiiefs, Elke

Reageer (5)

  • ProudAlien

    Damn.
    Dat was echt keimooi en keigoed geschreven.
    Maar ze heeft het goed gezegd.
    Maar tegelijkertijd is het niet hun schuld dat ze 4 jaar weg was.
    Bill wilde eigenlijk gewoon Nyree beschermen!
    Maar wel leuk geschreven.
    Snel verder gaan!
    x'

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder!!

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Echt heel erg goed geschreven!
    Snel verder!

    Xxx <3

    1 decennium geleden
  • Noorhelm

    ocharme Nyree.
    x

    1 decennium geleden
  • Raveness

    ik had al zo'n voorgevoel dat ze zo zou gaan reageren..

    snel verder!!

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen