Foto bij ~019

'Truste Elise.' zei hij. Elise glimlachte naar hem en gaf hem een luchtkus.
'Truste.' zei ze.


Elise's Outfit

De volgende ochtend stond Elise voor het plasmascherm in haar slaapkamer. Haar handen waren bezig om haar krullen in een slordige knot te maken en toen ze daarmee klaar was keek ze in het scherm. Ze maakte nog wat plukjes los die langs haar gezicht kwam te hangen. Elise voelde zich goed, erg goed. Na Matthew's visite had ze heerlijk geslapen en was ze niet meer wakker geworden. Ze maakte het riempje om haar shirt iets strakker vast en stond op het punt om lipstick op te doen, toen de TV aanschoot. Het glimlachende gezicht van Gerard verscheen op het gezicht en Elise nam een stap achteruit.
'Jeez, Gerard. Ik schok me echt dood!' riep ze. Gerard lachte.
'Laten we dat maar niet doen, dan hebben we je namelijk niets aan je.' zei Gerard. Elise stak haar tong uit.
'Maar, waarom dit bezoekje?' vroeg ze.
'We vroegen je af hoe het gegaan was bij McHale?' vroeg hij. Elise knikte en liep naar haar handtas, die opende ze en ze haalde de USB stick eruit.
'Er is daar blijkbaar toch wel iets aan de hand.' zei ze. De plugde de USB stick in de tv en het gedownloade bestand verscheen op het scherm. Elise zag Gerard's ogen over het scherm vliegen. Op het einde stonden zijn ogen ernstig en een diepe frons was op zijn gezicht verschenen.
'Ai.' zei hij.
'Dat dacht ik dus ook, maar het mooiste is dat ik en Matthew nu opgezadeld zijn met zijn zoon, Vincent.' zei Elise. Ze zuchtte zachtjes.
'Waarom? Jullie hebben hem toch niet gegijzeld?' vroeg Gerard geschokt.
'Nou, ik wou het wel, maar nee. Ik ken Vincent van vroeger en hij stond erop om mee te doen, aangezien hij niet wist wat zijn vader van plan was. Ik wou nee zeggen, maar dan riep hij de bewaking, en ik had mij en Matthew daar niet levend vandaan kunnen krijgen.' zei Elise. Ze zag Gerard knikken en nadenken.
'Haal die Vincent maar eens even, dan kunnen we even afspraken maken.' zei Gerard. Elise knikte.
'Oké, wacht even.' zei ze. Ze liep naar de woonkamer, waar ze Vincent nog diep is slaap zag en Matthew een boek zag lezen. Een grijns verscheen op haar gezicht en ze liep naar de keuken. Ze pakte een glas, vulde die met water en liep terug naar de woonkamer. Eenmaal daar zag ze Matthew haar verbaasd aankijken en ze gooide het glas leeg over Vincent. Die kwam hoestend uit zijn slaap en keek Elise met een dodende blik aan.
'Waarom deed je dat?' vroeg hij. Elise wenkte naar de slaapkamer.
'Mijn baas, Gerard moet je spreken.'

Reacties en/of Kudo's zijn welkom!

Reageer (4)

  • Appealing

    Verder !

    1 decennium geleden
  • Almarath

    Yeah, supervet :'D

    1 decennium geleden
  • VoulesVous

    YES
    weer een hoofdstuk bij mijn favoriete verhaal

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    hah!!!!!!!
    ik zie het helemaal voor me!!!
    GE WEL DIG!!!!
    heeeeel snel verder please!!!

    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen