Foto bij WS ~ 32

(Nyree)

“Ik slaap wel bij Tom. Hij is mijn gewoel inmiddels wel al gewoon.” Tom lachte. “Tot morgen dan.” Bill kuste mijn voorhoofd en stapte zijn slaapcabine in. Nou ja cabine. Hun bus was omgebouwd tot een huis in miniformaat en eerlijk gezegd vond ik het niet echt mini.

Tom ging zich alvast slaapklaar maken in de badkamer terwijl ik mijn pyjama zocht en aantrok. Ik trok mijn jeans en T-shirt uit. De geur van een concertzaal en fans hing er nog in. Vreemd genoeg had dat écht een geur. Het kon natuurlijk ook Bill zijn haarlak zijn. Tom kwam net terug binnen toen ik mijn shortje had aangetrokken.

“Sorry ik had moeten kloppen,” verontschuldigde hij. Ik lachte. “Wat maakt het nou uit? Het is toch maar een beha, alsof je die nog nooit eerder hebt gezien.” Hij grijnsde. Ik trok mijn topje aan en maakte een dot in mijn haar. “Ik ga me even opfrissen,” Ik waste de dag van mijn gezicht, kamde mijn haar en waste mijn handen. Het was moeilijk naar mezelf te kijken in de spiegel. Vreemd om er zo gelukkig uit te zien.

Tom lag al in bed toen ik binnenkwam. “Schuif op luierik, ik moet er ook bij,” Hij lachte en draaide zich op zijn rug zodat hij op de hoek van het bed lag. “Slaapwel,” Ik kuste zijn wang en trok het deken over me heen. “Ik vond het trouwens geweldig vandaag,” Hij grijnsde. “Dat dacht ik wel,” “Waar gaan we heen nu?”

“Nederland,” Ik trok het deken over mijn hoofd en kneep mijn ogen stijf dicht. “Maak je nou maar geen zorgen, er kan je niets overkomen. Onze bodyguards zijn de beste.” Hij had me min of meer gerustgesteld voor zover ik dat überhaupt was de laatste tijd. “Slaapwel,” Ik draaide mijn rug naar hem toe en sloot mijn ogen.



Sorry sorry liefste lezers, het was nogal druk dit weekend!
Spijtig genoeg ligt Astrid uit Idool, maar er vielen er ook wel meteen vijf af van de 15 dus de kans was groot aangezien ze zo jong is.
Kudo's Reacties?
Liiiefs, Elke

Reageer (4)

  • ProudAlien

    Nicee <3<3
    Lang niet meer geschreven jij :P
    snel verder gaan hoor!
    x'

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Liefff!
    Snel verder (:

    Xxx <3

    1 decennium geleden
  • Raveness

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • lauravw1996

    aaagh maakt niet uit!!

    Snel verder dan! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen