@SexiBitch

Justin Drew Bieber
Nadat ik het rode shirt aan had gedaan liep ik weer naar beneden. "mam, ik ben naar Ryan" zei ik en ik sloot de deur achter me. Ik liep naar mijn auto en reed weg. Zal ik vragen aan Angel of dat wel haar echte naam is?
Ontvanger: Angel
Wat is je echte naam? xJ.

Ik stopte mijn auto voor Ryan's huis en stapte uit.
Afzender: Angel
Heb je me daarvoor nodig?

Ontvanger: Angel
ja, het is toch belangrijk zodat ik weet onder welke naam ik je kan opslaan in mijn contactpersonenlijst.

Ik belde aan. Ik zag door het raam iemand op staan. De deur ging open en daar stond Ryan met een chagrijnige blik. "hee Ry, wat heb jij gister gedaan?" vroeg ik lachend. "laat feestje" antwoordde hij en hij liet me binnen. Toen ik in de bank ging zitten kreeg ik een sms'je.
Afzender: Angel.
hou het maar bij Angel

Hoe wist ze dat ik haar Angel had genoemd? "nou dude, wie is Angel?" vroeg Ryan. Ik vertelde hem wie Angel was en wat we deden. "wow, apart" zei hij lachend. Ik knikte. "maar wat kwam je doen?" vroeg Ryan en hij ging recht zitten. "ik kwam xboxen met jou, maar als je liever wilt gaan slapen" zei ik lachend. "haha nou dat klinkt wel er aannemelijk" zei hij en hij legde zijn voeten op de tafel en ging liggen. "sinds wanneer ken jij een woord met meer dan 3 lettergrepen?" Ryan was niet erg slim. "sinds ik alle woorden die in het woordenboek met een a beginnen op moest schrijven" zei hij. Ik schoot in de lach. "maar ik zal je laten gaan slapen" zei ik en ik liep weg. Ik hoorde Ryan nog iets zeggen maar wat verstond ik niet. Ik liep terug naar mijn auto. Toen ik thuis aan kwam en de deur open deed kwam mijn moeder gelijk naar me toegelopen. "wil je me even helpen met het eten?" vroeg ze. Ik knikte en liep mee. "wat moet ik doen?" vroeg ik. "je moet dat daar even snijden" zei ze en ze wees naar wat groentes die op een hoopje lagen.
Ontvanger: Angel
Zal ik mijn moeder helpen met groentes snijden? xJ.

Ik gebruikte ieder klein dingetje zodat ik kon praten met haar, het was toch wel een haar?
Afzender: Angel
Nee

Nee? Ik draaide me om om mijn moeder toch te helpen maar toen ik naar de berg groentes keek zag ik dat ze allemaal al gesneden in bakjes zaten, raar. "mam, ik ben klaar" zei ik en ik liep naar de woonkamer en ging tv kijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen