Foto bij 112. Onbegrijpelijk..

Reden dat ik gisteren niet geschreven heb is dat er iets verschrikkelijks gebeurd is in onze stad. Woorden schieten tekort. Een jongen van vijftien van onze school is overleden aan een hartstilstand tijdens de voetbaltraining. Onbegrijpelijk.
En ook al kende ik hem niet, het raakt me toch heel erg. De ene dag zie je hem lopen door school, de andere dag is hij weg..
Het kan niet, het mág niet op zo'n leeftijd!
Het spijt me, maar ik wilde hier toch nog even iets over melden.
Heel veel sterkte voor zijn nabestaanden.
R.I.P. Daan <3


(...)
Foto: as always.

De tekst die in dit hoofdstuk staat had je ook kunnen lezen bij dit verhaal.

“Shit.” Mompelde je. “Waar gingen ze langs?” Vroeg je bezorgd. Alyson wees naar de deur links achterin de zaal. “Daarlangs. Ik zou er alleen niet achteraan gaan als ik jou was. Ik vind het namelijk wel iets voor Gee dat hij jóu dan ook wegstuurt.” Alyson had gelijk, als jij nu daarheen ging zou Géandro vast wel weer iets bedacht hebben, om jou en Taylor te irriteren. “Oké, dan blijf ik hier.” Zei je zenuwachtig. “Wat hebben jullie verder net gedaan?” Vroeg je even ter afleiding. En dat was bovendien ook wel even belangrijk. “Niks, alleen die oefening.” Zei Karen. “Oja, we hebben een script gekregen.” Zei ze, terwijl ze een dik wit boekje omhoog hield. “Mag ik die even zien?” Vroeg je nieuwsgierig. Je was er wel benieuwd naar, hoe ze de rest van het boek uitgewerkt hadden tot een film. “Tuurlijk.” Karen overhandigde je het boekje. Je opende hem met trillende handen en las de eerste scène, waar jij meteen al in voorkwam..

*Monoloog
Personen in dit hoofstuk:
Divine


Ik sloot mijn ogen en probeerde me rustig de songtekst voor de geest te halen. Dit was de allereerste keer dat ik voor publiek zong en ik was zó zenuwachtig, dat ik prompt mijn tekst vergeten was. Na alles eens goed op een rijtje te zetten herinnerde ik me de eerste zin van het liedje weer. Wanneer ik die wist, volgde de rest vanzelf, daar kon ik op rekenen. Ik haalde nog eens diep adem en begon het eerste couplet van het liedje te zingen...

"Attractive like you always are.
You're eyes deep dark blue like an ocean.
You're lips soft like clouds in the sky.
It keeps me staring at you."


Ik zong verder, maar opende ondertussen voorzichtig één oog om de reactie van het publiek te peilen. Helaas kon ik kon niets zien omdat het zo donker was in de schouwburgzaal. Op de spots na die op mijn gezicht gericht waren. Wat ik wel doorhad was dat het publiek dood en dóodstil bleef. Had ik toen ooit kunnen vermoeden wat ik nu weet?

Reageer (7)

  • TimeTravel

    awh, gecondoleerd... echt erg...

    1 decennium geleden
  • ClickClack

    oeeeeee verder!!!!! <3

    1 decennium geleden
  • Knightwalker

    Same as Strengthless, gecondoleerd voor iedereen daar!
    Snel verder gaann! [ll]

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Love it!!
    Gecondoleerd!!
    Is laatst bij in school bij mijne in de buurt ook al een jongen van 15 overleden...

    1 decennium geleden
  • Lizacullen

    Waar is Taylor ?
    Verder!!!

    x x x verder verder verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen