we zijn al de hele middag in de tuin bezig als er ineens een bel klinkt over het terrein. 'wat betekent dat?' vraag ik aan Hailey.'we moeten naar binnen we gaan eten'. langzaam loop ik achter Hailey, Emily en juliea aan naar binnen. we moeten gaan zitten aan een lange tafel. mary komt langs met glaasjes water. ineens begint Emily te giegelen. 'wat is er?' vraag ik aan haar.'dat is Autumn onze kok. ze is heel erg streng. dat is zo grappig' zegt emily. ik kijk naar de dikke vrouw met oranje kort krulletjes haar. ze kijkt heel minachtend naar iedereen. ze zet een bord met een gele brei voor me neer. op het bord liggen ook nog groene lange dingen en een grote homp vlees. ' jullie eten vanavond aardappelpuree, spersibonen en rundergehakt.'zegt Autumn 'en ik wil geen gezeur horen!'
met een vies gezicht kijk ik naar hailey die het eten aanstaart alsof het gebakken kakkerlakken zijn. Emily begint te giegelen en neemt een hap van de gele prut. ze kijkt alsof ze het wil vermorzelen tot patat. ze slikt het door en zegt:'mmm, lekker' dat is het startsein voor alle kinderen. ze vallen aan. ik neem een klein hapje van de gele brei. 'Tasty' mompel ik. best lekker. binnen een kwartier heb ik al mijn eten op. iedereen moet nu naar zijn kamer om iets voor zich zelf te doen.

mijn Blackberry piept. sms'je van katelyn

en kan je het nog uithouden daar?
voel me alleen op school
xx(H)


ik sms terug dat het best wel gaat. en dat het leuk is hier. ik start mijn laptop op en open mijn mailbox. er is 1 mailtje van mijn vader.


van: Ron@Williams.com
aan: AlyssaJasmine@Williams.com
onderwerp: hoe is het?
lieve schat,
hoe is het daar? heb je al vriendinnen gemaakt? heb je een mooie kamer?
met mij en Abigail gaat het wel goed. Abigail roept de hele dag dat ze met jouw wil spelen. ik blijf maar zeggen dat je niet terugkomt. ik vind het wel zielig voor haar, maar ik heb alweer een afleidings mannier bedacht. ze krijgt nu zwemles, in ons eigen zwembad. ze vind het helemaal geweldig. ik ga nu stoppen.
groetjes en heel veel geluk,
je vader

ik moet bijna huilen. ik wil er ook bij zijn als abigail zwemles krijgt. ik wil weer dat ze 's ochtens om 6 uur naast me heen en weer springt. ik zach abigail als mijn moeder. ik bedoel ze had mijn moeder in haar.ik stuur maar een mail terug.

aan: Ron@williams.com
van: AlyssaJasmine@williams.com
onderwerp: hoi
hoi pap,
met mij gaat het wel goed. het is een mooi kasteel, dat modern is ingericht. ik heb al 3 vriendinnen. Hailey, Emily en Julia.ik heb de mooiste kamer van het kasteel, omdat ik als eerste aankwam. ik vind het heel jammer dat ik de zwemles van Abigail moet missen.
vandaag hebben de hele dag in de tuin gezeten. ik heb heel veel bloemen en planten geplant.

groetjes,
Alyssa


ik loop naar mijn bed toe en ga onder de dekens liggen. en val in een droomloze slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen