langzaam word ik wakker van een stem die zegt: fasten youre seatbelt. waar was ik ook al weer. oja, ik weet het weer. in het vliegtuig naar Florida. 'we are about to land, at witham field airport' zegt de stem weer. pas dan besef ik dat ik dat ik de hele reis heb geslapen. op dat moment raakt het vliegtuig de grond. 'We have landed' zegt de stem weer. zuchtend sta ik op en pak al mijn spullen. bij de deur moet ik nog wachten tot de piloot een sijntje geeft dat de deur open mag. als ik door de slurf heen loop, voel ik de drukkende warmte van buiten. here I am Florida! maar echt opgewonden ben ik zeker niet. helemaal alleen in een vreemde stad. als ik in de aankomst hal aankom, weet ik eigenlijk niet wie ik moet vinden. zoekend kijk ik om me heen. opeens zie ik een vrij jonge vrouw staan met een bordje in haar hand met daarop: Alyssa Jasmine Williams. ah, dat ben ik. met een big smile loop ik naar haar toe. ik kan maar beter blij doen dan chagerijnig. 'hallo' zeg ik vriendelijk.' ben jij Alyssa? ik ben mary green, jouw afdelingsleider.'zegt de vrouw vrolijk. 'goedemiddag' zeg ik beleefd. 'kom je?' zegt de vrouw.'we moeten nog wel eventjes rijden.

als we aankomen bij de parkeerplaats, wijst mary een knalgroene eend aan. dat gaat ze toch niet menen. ik ga echt niet in een eend zitten. ik sta straal voor gek! maar zonder die eend komen we er niet, en met een gezicht als een oorwurm loop ik naar de auto toe.

mijn Blackberry piept. sms van katelyn, of ik er al ben. ik sms terug dat het hier gelukkig even warm is als Los Angeles. daarna pak ik mijn ipod, en zet het liedje op play.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen