engeland is wel heel leuk hoor!

een week later is het zover. ik moet mijn koffers pakken om naar North River Shores te gaan. katelyn zit naast me op het bed. we zoeken samen kleren die ik mee kan nemen naar Florida. 'het is daar in ieder geval even warm als hier' zegt katelyn met een gerustellende toon.'je gaat niet naar Engeland, daar regent het elke dag.' oke, daar was ik wel blij mee. Engeland dat was pas een hel. 'je moet gewoon heel populair worden' zegt katelyn.'dan word het vast wel leuk!'zuchtent ga ik naast haar zitten. 'ik ga je zo erg missen!'

mijn vader klopt op mijn deur.'binnen' roep ik. mijn vader stapt binnen.'ben je klaar? we moeten gaan.' ik kijk nog eens om me heen. 'ja, ben klaar' zuchtend sta ik op. 'lynn, kan je me helpen met mijn koffers?' maar katelyn heeft er al een opgepakt. samen slepen we mijn koffers naar de auto. voor de laatste keer kijk ik naar mijn huis, waar ik kijn hele leven heb gewoond. dan stap ik samen met katelyn, mijn vader en abigail de auto in.

'vlucht 747' roept katelyn, en ze sleurt me mee door de vertrek hal. abigail staat naast me te dansen en zingen. volgensmij weet ze niet eens dat ik weg ga. gelukkig heb ik mijn koffers al ingeleverd, hoef ik niet meer met ze te slepen. dan word er omgeroepen: vlucht 747 vertrekt van gate 32. ik laat me meesleuren door katelynn die de weg wel weet. ik moet straks helemaal alleen in het vliegtuig. gelukkig word ik bij aankomst opgehaald door een vrouw van mijn nieuwe school. ik besef me pas nu dat ik echt weg ga. weg uit Los Angeles. weg van mijn thuis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen