de volgende ochtend word ik wakker van abigail die naast mij op mijn bed staat te springen. 'abigail, hou op!' roep ik tegen haar, maar ze luistert niet. ik trek haar benen onder haar lijf weg, en met een gil beland ze naast mij op het bed. abigail gilt het uit van het lachen.'doe dat ook maar bij papa' zeg ik tegen haar. 'jaaaa' roept ze. samen met haar ren ik naar de kamer van mijn vader. heel zachtjes doe ik de deur open. abigail rent naar het bed toe, begint er lachend op te springen. mijn vader kreunt en probeert abigail te pakken te krijgen, maar abigail is hem telkens te slim af. uiteindelijk geeft mijn vader het op, en doet net alsof hij slaapt. abigail gaat naast hem liggen, en valt meteen in slaap. zachtjes sluit ik de deur.

als ik weer terug in mijn kamer ben, doe ik de laptop aan. ik typ in bij google 'North River Shores'. ik scrol het rijtje met zoekresultaten af. uiteindelijk zie ik een link: NRSboardingschool. dat moet het zijn. als de site zich opent zie ik een vrolijk gekleurde pagina met allerlei foto's van leerlingen. de school ziet er niet bepaalt leuk uit. de leerlingen hebben schooluniformen aan, en de school is somber en oud. als ik daar echt heen moet kan ik het daar echt niet uithouden. ik kijk op mijn Blackberry. half 11. katelyn is vast al wakker. snel sms ik haar.

ben je al wakker?
ik moet je iets heel dringends vertellen
xx LY


2 minuten lang staar ik naar het schermpje. maar er komt niks binnen. ik went mijn blik weer op de site van de NRSboardingschool. ineens zie ik een link staan. nieuwe leerlingen volgend semester. zenuwachtig klik ik er op. boven aan staat dat de namen op alfabetische volgorde staan. en dat dit de toegelaatten leerlingen zijn. de andere zijn uitgeloot. langzaam typ ik mijn naam in. Alyssa Jasmine Williams. a.u.b, laat mij er niet bij zitten. '1 resultaat gevonden' zegt de site. met bibberende vingers scrol ik naar beneden, en jahoor daar staat het. Alyssa Jasmine Williams is toegelaten tot de NRSboardingschool.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen