Foto bij OO1

Het was zes uur en in het paleis was iedereen al druk bezig. De koks waren bezig met het ontbijt voor de koning en koningin, de schoonmakers met de zoon van gister opruimen en Camilla stond voor de spiegel. Ze deed haar lange zwarte haren vast met behulp van een speld en strook haar uniform recht. Een van de weinige dingen die ze haatte aan haar baan was het vormloze uniform. Het zwarte jurkje had bandjes en een kleine U-hals. Vanaf haar heupen viel het jurkje een klein beetje uiteen en liep het door tot aan haar knieën. Eroverheen zat een wit short en aan haar voeten vormloze zwarte schoenen. Om het allemaal af te maken had ze nog een soort hoedje dat dienstmeisjes wel vaker hadden. Camilla bekeek zichzelf in de spiegel en een nerveuze zucht verliet haar mond.
'Waarom zou ze me nodig hebben?' vroeg ze aan Leva, die in de badkamer stond, haar tanden te poetsen.
'Fleet, ik meel.' zei ze. Camilla keek haar aan.
'Wat?' vroeg ze. Leva spuugde de tandpasta uit en keek haar aan.
'Weet ik veel.' zei ze lachend. Camilla grijnsde en keek voor de laatste keer in de spiegel toen draaide ze zich om naar Daniel en Leva.
'Wens me succes.' zei ze.
'Bye Cam!' riepen ze haar na terwijl ze het personeelsverblijf uitliep. Ze liep door de marmeren gangen en het viel haar nu pas op wat voor lekkere dag het was. Misschien, als ze pauze hadden, konden zij, Daniel en Leva nog even in de tuin rondhangen. Camilla was geweldig in dansen, Leva in zingen en Daniel was super goed in gitaar spelen. Soms gingen ze samen weg naar een club om daar hun talenten te laten zien.
Camilla was aangekomen bij twee dikke bruine deuren waar twee wachten voor stonden. Camilla knikte even naar ze en een van de twee deed de deur open. Camilla stapte naar binnen en stond oog in oog met de koning en koningin. Ze zag dat Jenna er ook al stond en toen de koning wenkte dat ze naar voren moest komen ging ze naast haar staan. Camilla vroeg zich af wat er in godsnaam aan de hand was, waarom ze hier moest komen samen met Jenna. De koning schraapte zijn keel en keek hun aan.


Eerste hoofdstuk is toch altijd saai? (A)
Reacties en/of kudo's zijn welkom (K)

Reageer (9)

  • aquafresh

    goed geschreven

    1 decennium geleden
  • Fenris

    Awesome. :')

    1 decennium geleden
  • Mafia

    XOOO spanneuhn! Snel verderrr <33

    1 decennium geleden
  • Liciouz

    Verder mennn, ik ga een abo nemen. Doei.

    1 decennium geleden
  • Peppin

    oh kom op, snel verder !! Het is super en hij is niet saai ! (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen