Foto bij ~018

Zonder enige waarschuwing boog Elise naar boven en drukte haar lippen op de zijne.

Een warm gevoel ging door Elise heen toen ze voelde dat Matthew haar terug zoende. Zijn lippen proefde zacht en zoet en ze voelde hoe ze zachtjes haar mond een stukje openduwde. Hij zoende zoals zij verwacht had, zachtjes en teder, niet zoals de meeste jongens altijd met Elise omgingen. Haar tongen vonden elkaar en begonnen een spelletje, eerst rustig, verkennend en toen wat wilder. Dit ging door totdat ze de zoen stopte en in zijn groene ogen keek, blij en verward tegelijk.
'Sorry.' fluisterde ze. En ze trok zich terug, met haar armen om haar benen. Matthew haalde zijn wenkbrauwen op.
'Waarvoor?' vroeg hij. Elise keek hem aan, en zag een grote grijns op zijn gezicht.
'Dat ik je zoende. Het was niet eerlijk, ik was in de war en dan zomaar... zoen ik je. Ik had je toestemming moeten...' voordat Elise haar zin kon afmaken voelde ze Matthew's lippen weer op de hare. Matthew keek haar aan en strook haar haren uit haar gezicht.
'Ik vond het helemaal niet erg hoor.' zei hij. Zijn gezicht een paar centimeter verwijdert van de hare. Hij ging langzaam staan en stak zijn hand uit. Die pakte ze aan en ze werd weer recht gehesen. Een tijdje keken ze elkaar aan.
'Dankje.' fluisterde ze.
'Waarvoor?' vroeg Matthew. Elise liep naar de wasbak en pletste wat water in haar gezicht. Nu pas voelde ze hoe moe ze was, ze had het gevoel alsof ze elk moment kon instorten. Ze keek in de spiegel naar Matthew, die een gaap onderdrukte.
'Voor dat je me beter laat voelen. Je mag dan soms echt heel irritant zijn, maar ik voel me wel mezelf bij jouw. Dankje.' zei ze. Ze glimlachte.
'Ehm...graag gedaan?' Matthew wist niet of hij het eerste deel een compliment moest vinden of niet. Hij opende de badkamerdeur en keek een beetje moeilijk, 'Kom, dan leg ik je in bed.' Hij stak zijn hand uit en Elise pakte die aan. Ze liepen naar het hoge bed en Matthew legde de dekens goed. Elise stapte in bed en voelde de moeheid door haar heengaan. Matthew deed de dekens weer over haar heen en grijnsde. Hij boog voorover en gaf haar nog een zoen op haar mond. Toen draaide hij zich om en liep naar de deur. Hij draaide nog een keer om en glimlachte.
'Truste Elise.' zei hij. Elise glimlachte naar hem en gaf hem een luchtkus.
'Truste.' zei ze.

Reageer (1)

  • Mafia

    SOOOOO CUTEEEEEE ;D

    Snellerdesnellerdesnel verder <33 xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen