Rol: Prins
Gehele Naam: Nicholas, Nick, Olsen
Leeftijd: 21 jaar
Karakter: Nick is een beetje de verloren zoon van de familie. Hij is erg avontuurlijk en dus bijna altijd in het buitenland. Hij kan er niet tegen om lang thuis te zitten. Zelf noemt hij het even weg voor de rust, maar eigenlijk vlucht hij gewoon. Nick is een romantische en lieve jongen die altijd goed zorgt voor zijn vrienden en vriendinnen. Hij sport graag en hij vind het altijd leuk om met zijn vrienden wat te doen. Als iemand dan ook wat tegen hun roept, kan hij flink wat scheldwoorden terugroepen. Tegen zijn ouders is Nick altijd beleefd, en ook tegen de pers gedraagt hij zich voorbeeldig. Hij is nog nooit betrapt op een schandaal, en wilt dat ook graag zo houden.
Uiterlijk: Nick heeft bruin haar dat vaak een beetje warrig zit. Zijn blauwe ogen staan altijd vrolijk en in het zonlicht lijken ze altijd wat lichter dan normaal. Hij heeft wat sproetjes en moedervlekken op zijn gezicht, maar dat maakt hem niets uit. Samen met zijn broer wordt hij vaak de Handsome Olsen Twins genoemd, vanwege zijn uiterlijk.
Extra: Nick gaat veel om met zijn labrador, Ken. Je kunt hem vaak in de tuin vinden om te tekenen, iets wat maar weinig mensen weten dat hij goed kan.

Reageer (2)

  • Sjoemelaar

    ooeh yummie!

    1 decennium geleden
  • Peppin

    ik denk dat ik hem wel mag, haha (;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen