Rol: Dienstmeisje dat Camilla niet mag
Volledige Naam: Rosalyn Amaryllis Grey
Leeftijd: 19 jaar
Karakter: Rosa is wat je noemt een jaloerse,zelfingenomen bitch. Ze haat de hele koninklijke familie en hun onderdaantjes,dus probeert ze hen zoveel mogelijk dwars te liggen. Iedereen in het paleis haat haar,maar niemand kan er wat aan doen. Ze steelt,liegt en bedriegt. En ze heeft haar zinnen op de prins gezet. Als ze ontdekt dat Camilla zijn persoonlijke meid wordt,is ze razend. Ze maakt haar zwart bij alle andere bedienden zodat ze toch maar weggestuurd zou worden. Niemand gelooft haar omdat ze haar kennen. Ze doet maar tegen 1 iemand lief en dat is tegen de prins. Hij wil niet geloven dat Rosa anders is dan ze zich voordoet tegenover hem en hij vertrouwt haar dan ook. Wat al eens van pas kan komen.
Uiterlijk:Rosa heeft blonde krullen tot op haar schouders die ze altijd draagt zoals op de eerste foto. Ze heeft prachtige blauwe ogen waar ze vaak complimenten over krijgt. Ze is slank en van normale grootte. Ze houdt ervan mooie jurkjes te dragen in haar vrije tijd.
Reden voor werk bij de familie: Rosa is een buitenechtelijke dochter van de koning. Hij heeft haar binnengeloodst in het paleis zodat hij haar in het oog kan houden en haar een opleiding kan geven. Rosa haat hem echter,samen met haar baantje. Ze wil net als alle prinsessen die ze ziet,erkent worden door haar vader,maar die weigert want dat zou een schandaal veroorzaken. Niemand weet dat de koning haar vader is,alleen de prins,Rosa,de koning zelf en de koningin. Die laatste doet altijd rot tegen haar omdat ze het niet kan verkroppen dat haar man met een andere vrouw zo'n prachtige dochter heeft gekregen en zij enkel zonen.
Extra: Rosa's moeder is gestorven bij de bevalling,waarna de koning haar in huis heeft genomen. Van haar moeder heeft ze enkel een gouden ring met de initialen VG,van haar moeder Victoria Greenwich. Ze draagt hem altijd en overal

Made By Echoes

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen