Rol: Broer
Volledige Naam: Matthew, Matt, Olsen
Leeftijd: 22
Karakter: Matt is een rustige, sportieve jongen die niet de neiging heeft om op te vallen. Net als de meeste jongens is hij een beetje een chaoot. Hij is best een doorzetter, maar alleen als het de moeite loont. Hij lacht graag en veel, kan goed mensen motiveren en advies geven. Als hij iets niet aankan, maakt hij er een grapje over en probeert het later misschien nog eens op nieuw. Hij is nieuwsgierig, maar op een gezonde manier: hij wil mensen graag helpen. Matt is altijd vriendelijk, maar kan wel jaloers worden en heeft weinig geduld. Tot grote ergernis van zijn familie is Matt een echte laatkomer en houdt hij (een beetje te veel) van spanning.
Hij haat de pers omdat hij verlegen is en mijdt journalisten dus zoveel mogelijk. Openbare evenementen zijn voor hem een hel, net zoals herkend worden op straat. Matt houdt er ook niet van dat mensen zijn toekomst voor hem al vastleggen omdat dit of dat studeren "beter is voor het land".
Uiterlijk: Matt heeft blond haar en blauwe ogen. Hij heeft een beetje een baardje, uit nonchalance, niet uit ijdelheid.
Matt is 1m 86 groot, en sportief gebouwd: spieren, geen vet. Zijn kledingstijl is doorgaans gewoon casual, gewoon jeans, T-shirt en hoodie.
Extra: Matt kan een beetje gitaar spelen en doet soms ook eens een poging om er een (zelfgeschreven) liedje bij te zingen. Maar hij is te verlegen om dat aan iemand te vertellen. Om zijn conditie op peil te houden, gaat hij elke ochtend joggen en hij kan snowboarden.

Made By Sid

Reageer (2)

  • aquafresh

    ga door met je verhaal, PLEASE

    1 decennium geleden
  • Peppin

    okay ik laat zijn broer even vallen voor deze kerel, hij past beter bij me haha (; Love it ! (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen