Foto bij yep it's me (TH)1

dit is ashlee(ik-persoon)
ze is zestien jaar en heeft een beste vriendin genaamd Natasha die ok zestien is. ze zijn allebei anders maar dat is nou zo leuk aan elkaar. natasha houdt van tokio hotel en is een beetje verlegen. ashlee daarentegen houdt van rihanna en heeft altijd haar bekje bij haar.
ze zijn samen in loitsche omdat natasha haar tante er woont. lees maar gewoon het verhaal.:)

wat ben ik blij dat ze loitsche een mooie stad is om te winkelen zeg ik blij terwijl ik met mijn tassen begin te slingeren. natasha begint te lachen. ik loop door en blijf staan. draai me om want natasha was opeens gestopt met lopen. ik kijk haar aan en zeg: dude what's wrong?
natasha zegt fluisterend: daar lopen de jongens van tokio hotel. ik begin te lachen en zeg: haha je toekomstige man bill loopt daar. ze geeft me een klap op me schouder. nou moet je er niet heen dan> ze knikt heftig nee en zeg: en dan sta ik daar en weet ik niet wat ik moet zeggen das lekker. ik begin weer te lachen. alsof jij ernaartoe durft zegt natasha sachorijnig. ik stop met lachen en zeg: pardon, wil je nou zeggen dat ik het niet durf. ze kijkt me aan en knikt. ik draai met me ogen en loop weg. wat ga je doen schreeuwt natasha achter me. watch me zeg ik terug. ik loop richting tokio hotel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen