Dit verhaal gaat over Jakob die erachter kom dat hij een weerwolf is...

SPANNEND!

Jakob wordt wakker en schrikt zich te pletter! Hij heeft overal haar en een lange slanke staart. Eerst probeert hij nog zijn staart eraf te knippen maar bij nader inzien doet hij dat toch maar niet. 'Al mijn haar moet eraf' denkt hij, dus pakt hij zijn vaders scheermesje en wat scheerzeep en begint aan dit helse karwei. Nadat hij zijn benen had geschoren kwam hij tot de conclusie dat hij zijn benen had geschoren, gillend en jankend liep hij naar beneden om daar op de bank al huilend te zeggen:'Nee, dit kan niet! Nu ben ik én weerwolf én ik heb vrouwenbenen.'
Jakob loopt weer naar boven en staat verwondert stil bij de spiegel. 'Yeah baby! Check mijn wolfpack eens!' Vol zelfvertrouwen loopt hij verder naar zijn kamer, hij kleed zich aan en loopt dan naar buiten om zijn hond Eduart uit te laten. Hij loopt naar buiten en hoort dan de hond tegen hem praten. Hoe de F*** kan dit denkt Jakob terwijl hij bijna bovenop de kat van de buren stapt. Eduart zegt tegen Jakob:'Ik wist dat je een beest in bed was, maar zo had ik het nog nooit bekeken.' Jakob werd woest en verscheurde het zielige beest met zijn klauwen. Hij at Eduart op en ging daarna lekker wandelen in het bos.

Toen hij 's avonds weer thuiskwam ging hij met een blikje redbull televisie kijken. Nadat hij Oprah had gekeken en eens flink in zijn neus gepeuterd had, tot de conclusie gekomen dat zijn neus veel grote was dan normaal, ging hij vervolgens naar bed.

Reageer (2)

  • Wynter

    Ghe. Grappig :Y)

    1 decennium geleden
  • Appelmoses

    ikwil geen abo nemen. D;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen