Rol: Dienstmeid die Camilla niet mag
Volledige Naam: Jenna Morrison
Leeftijd: 20 jaar
Karakter: Jenna is zeer zelfzeker en laat dit ook zien. Ze lijkt een heel lief en onschuldig meisje. Maar als je haar echt kent, weet je dat ze niet te vertrouwen is. Ze wilt zo graag de persoonlijke dienstmeid morden van de prins dat ze er over lijken zou gaan. Ze is namelijk uit op geld. Jenna is dan ook heel jaloers en zeker op Camilla. Jenna is overdreven beleefd tegen de koninklijke familie, maar achter hun rug kan ze maar niet stoppen met roddelen over ze. Jenna heeft een rollende tong en kan soms een woordje teveel zeggen tegen een journalist.
Vroeger was Jenna helemaal anders, ze was lief en zorgzaam. Een vriendin voor iedereen, maar dat veranderde allemaal toen haar ouders haar in de steek hebben gelaten op haar 16e. Ze hadden haar verkocht aan een pooier om "kamermeisje" te worden in zijn hotel. Ze werd misbruikt en vernederd. Op haar 18e verjaardag heeft ze haar schuld terug betaald en mocht ze daar weg. Vanaf toen heeft ze gezworen dat ze nooit meer dat naïf meisje zal zijn.
Uiterlijk: Jenna heeft mooi blond krullend haar met een paar bruine kijkers. Ze is een meter 70 en heeft een normaal figuur, niet te dik en niet te dun. Ze houdt ervan als ze juwelen kan dragen, het doet haar goed voelen.
Reden voor werk bij de familie: Jenna is zichzelf gaan aanmelden bij de koninklijke familie. Ze droomt van een rijk leven waar zij het voor het zeggen heeft. Werken als dienstmeid was haar eerste stap.
Extra: -

Made By Onevoice

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen