Rol: Dienstmeisje die Camilla mag.
Volledige Naam: Leva Jones
Leeftijd: 18 jaar
Karakter: Leva lijkt op het eerste zicht een heel verlegen meisje. Als ze haar leren kennen wordt het tegendeel bewezen. Leva is een vrolijk en optimistisch meisje die graag lacht. Tegen de koninklijke familie is Leva heel vriendelijk en beleefd. Als ze tijd vrij heeft houdt ze ervan om stiekem weg te sluipen en in de koninklijke tuin te zingen en te dansen. Leva heeft veel mensenkennis en heeft dus snel door wanneer iemand het niet goed meent. Ze is opzoek naar iemand die het oprecht van haar houdt. Ze gelooft in liefde op het eerste gezicht.
Uiterlijk: Leva heeft een prachtig gezichtje, maar haar vele sproetjes vindt ze zelf niet mooi. Haar rosse blonde haren doen haar lichte bruine ogen mooi uitkomen. Leva is een meter 64 groot en lijkt voor vele heel mager. Ondanks dat ze veel mag en kan eten, komt ze niet snel bij. Leva heeft ook Russisch bloed in haar.
Reden voor werk bij de familie: Haar ouders zijn beiden omgekomen in een auto ongeluk toen zij nog een baby was. Ze heeft heel haar leven in een weeshuis gewoond tot dat op haar 16e verjaardag de Koningin daar op bezoek kwam om iedereen een hart onder de riem te steken. De Koningin feliciteerde Leva en heeft een uur met haar kunnen praten. De dag daarna was de Koningin terug gekomen en heeft Leva meegenomen naar haar paleis om als dienstmeid te komen werken. Leva is de koninklijke familie zeer dankbaar voor haar nieuwe kans, voor haar nieuw leven.
Extra: -

Made By: Onevoice

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen