Foto bij 93

Voor de wat dommere onder ons *kuch*Nicholas*kuch*, als ze gaan nachtzwemmen, dan zwemmen ze 's nachts, en niet overdag

Gisternacht was geweldig. Ik had nog nooit 's nachts gezwommen. Ik wist eigenlijk ook niet hoe ik daar op kwam. Justin had een zwembad in zijn achtertuin - waar ik ook niks van wist - en daar waren we tot 1 uur gebleven. En we hebben onderwater gezoend. Weet je hoe gaaf dat eigenlijk is? Pattie was speciaal voor ons twee dagen weg. Daarom sliep ik 's nachts bij Justin. En nee, er was niks gebeurd. We hadden alleen geslapen. En gezoent, en geknuffeld en gepraat en gelachen. Maar goed. Vandaag zouden we gaan shoppen. Justin stelde dat voor. Justin! Dat had ik eigenlijk nooit verwacht. Aangezien jongens minder snel willen shoppen dan meisjes. Ik was eigenlijk bang. Er zouden vijftienmiljoenduizenddriehonderd mensen naar ons toe komen en ons filmen / fotograferen / bekogelen met dingen. Nee, Justins zouden ze niet bekogelen. Ze zouden mij bekogelen omdat IK hun droomjongen had gestolen. Terwijl we niks hadden. Ik vond het best erg. Ik kon niet met Justin op straat, zonder dat we werden bekeken. Ergens was het logisch. Ik liep met DE Justin Bieber over straat. DUH. Tuurlijk zou iedereen kijken. 'Wauw.' Justins ogen gleden over mijn lichaam heen. 'Je ziet er prachtig uit.' Hij kwam naar me toegelopen en gaf me een kusje. Ik zag er niet speciaal uit. Ik droeg een legging en een strak, lang shirtje. Mijn zwarte Vans maakten mijn outfit beter. Maar verder was het niet speciaal. 'Je mag dit best vaker aan doen.' Zei hij. Hij beet op zijn lip. 'Zullen we gaan?' Vroeg ik om van onderwerp te veranderen. Hij legde zijn hand op mijn onderrug en we liepen zo naar buiten. 'Kenny komt naar het winkelcentrum.' Zei hij en deed de deur voor mij open. O, ja. Kenny. Natuurlijk moest hij erbij zijn. Ik snapte ik ook wel waarom Justin dat wou. Justin stapte aan de andere kant ook in en reed toen naar het winkelcentrum. Justin parkeerde zijn grote auto op de parkeerplaats. Justin stapte uit en maakte de passagiersdeur voor mijn open. Ik bedankte hem en stapte uit. 'Kom.' Zei hij en trok me mee. In de verte zag ik Kenny staan. Ik wilde gewoon alleen met Justin zijn. Maar dat ging niet zo makkelijk. Justins vingers waren verstrengeld met de mijne. Kenny begroette ons en wij begroette hem. Ik mocht Kenny heel graag. Maar het liefst was hij op dit moment niet. Eigenlijk mocht ik Kenny heel erg. Kenny was lauw, gaaf en cool. Justin trok me mee naar het winkelcentrum. Er waren echt ontzettend leuke winkels in dit winkelcentrum. Ik zag veel mensen onze kant opkijken en met elkaar praten. Ik vind bij sommige gesprekken Justins naam op. 'Niks van aantrekken. Remember?' Fluisterde Justin in mijn oor. Ik knikte. 'Ik wil daar heen.' Zei ik en wees naar de winkel waar NEW LOOK boven de ingang stond. 'Dan gaan we daar heen.' Zei Justin vrolijk. Ik merkte op dat veel mensen al met hun mobieltjes stonden te filmen. En veel mensen stonden ook te kijken naar ons. Dit ging nog een lange dag worden.

IMPORTANT:
Morgen schrijf ik NIET! Zit heel de dag op school omdat ik eerst ga chillen - vraag me niet waarom op school - met mensen en daarna ga ik naar de talentenavond op school. Dus, ben pas half 11 thuis en wil dan wel meteen gaan slapen. Vrijdag schrijf ik wel weer. DAAAAG. (:

Reageer (5)

  • Zaynstagram

    Ok have fun, alleen is het al geweest right? haha,,

    Xoxo'

    1 decennium geleden
  • Frappucino

    Hahahaha nachtzwemmen overdag.. we houden nog heel veel van je hoor. <3 Oh ik hou van de New Look, ik heb daar echt zooo'n mooie bontjas gekocht! oke maar nu even over je hoofdstukkie. Net zoals de andere 92: AAAAMAZING. <3

    1 decennium geleden
  • chadwick

    HAHAH OMG NIENKE JIJ BENT ECHT DOM <3
    maaar, even om op het verhaal terug te komen, New Look is echt awesome <3
    en en en, ik vind dat ze wel weer iets moeten krijgen ;d
    dus vrijdag moet je maar weer snel verder gaan ;d

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    Oké, is goed! (H)
    Vrijdag weer VERDER! (flower)

    1 decennium geleden
  • nienkeworld

    HAHAHHAHAHA ja hallo ik weet ok wel dat nacht zwemmen 's nachts is maar, het was pas een uur 's middags toen zij dat voorstelde haha.
    Snel verder.<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen