Seth's P.O.V
Ik wist niet wat er was. Cinthia scheen ergens mee te zitten, maar ik wist niet wat. Hoe het kwam wist ik niet, maar ik was nu al helemaal gek op haar. Niet als inprent ofzo, maar ze was een vrolijk, onbezorgd meisje, die absoluut niet met technologie om kom gaan. Ik had Leah graag voor haar ingeruild 'Dat hoorde ik dwerg. En die krijg je terug,'dacht Leah. 'Tja, het is gewoon zo'dacht ik pesterig. 'Ik bijt je staart eraf,'dacht Leah chagrijnig. 'Ik zal braaf zijn' As if that's ganna happen. Ik negeerde Leahs commentaar. De wacht was oersaai. Het interessantste dat gebeurde was de achtervolging van een eekhoorn. Nu was ik eekhoornjager. En bedankt Leah. Ik wilde Cinthia graag zien. Emily zei dat ze naar Carlisle was. Tja, ik had de Cullens al een hele tijd niet gezien, dus ik vond het geen probleem.

Cinthia's P.O.V
Het kon niet waar zijn! Voor me stond mijn dood gewaande zus! Ik herinner me nog dat ik lelie's, haar favoriete bloemen, op haar graf heb gelegd. 'Alice,'zei ik. Alles om me heen begon te draaien. Een duistere dekken sloeg zich om me heen.

Ik lag weer in die warme armen. Het was zo lekker, ik wilde niet wakker worden. Wakker... Plotseling herinnerde ik me weer waarom ik überhaupt out was gegaan. 'Alice,'herhaalde ik en ik schoot omhoog. 'Rustig,' probeerde Seth, maar ik was te verbaasd, verward... Wat was er met me gebeurd? Ik kon, durfde, wilde het niet geloven. Dat meisje kon Alice niet zijn. Maar ze was het wel. Ik vloog op haar af en omhelsde haar. Auw, het was alsof ik tegen een stenen muur opliep. Maakte niet uit. Alice keek alleen maar verbaasd. 'Wie ben je?'vroeg ze. 'Alice, ik heb je zo gemist,'huilde ik. 'Ik begrijp je niet,'herhaalde Alice. 'Ik ben Cinthia,'zei ik toen aarzelend. 'Cinthia, kijk, ik weet niet waar je het over hebt.'Pardon?! 'Ik ben je kleine zusje!''Sorry, ik herinner me niets van mijn mensenleven,'zei Alice. Dit kon niet waar zijn. Had ik haar eindelijk gevonden, herinnerde ze niets meer.

Reageer (2)

  • Sofieeeke

    dat sucks echt superhard

    OMG ik heb je zo hard gemist. Ik liep naar hem toe en knuffelde en kuste hem. Ik begon zijn T-shirt eraf te rukken totdat...

    Wie ben jij?? vroeg de jongen waarvan ik zielsveel hield.

    DAT zou failfail zijn xD

    1 decennium geleden
  • JckSparrow

    Nee :'c

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen