Denise p.o.v
Alice had net een nieuwe chemokuur toegedient. Ik voelde me beroerd en sloot mijn ogen. Ik was blij dat toen ik wakker werd gemaakt door Alice Justin en Christian er nog waren. Ik voelde hoe mijn ogen zwaarder werder en langzaam dicht vielen.
"daarom doe je dus zo!" schreeuwde Justin. Ik werd wakker van geschreeuw. "Kan ik er wat aan doen!" riep Christian terug. "Je weet dat ik hetzelfde doe!" Justin klonk woedend. Voorzichtig opende ik mijn ogen ik zal Justin en Christian tegenover elkaar staan. "doe rustig" zei ik zacht. Toch hoorde ze me en hielden gelijk op. Ze liepen allebei weer terug naar een kant van mijn bed en gingen op hun stoel zitten. "wat is er?" mijn stem klonk heel zacht vergeleken bij hun schreeuwende stemmen. "niks, we hadden een meningsverschil" zei Christian en hij keek Justin aan. Justin knikte. Ik wist dat er meer was maar besloot later wel verder te vragen. "hoe voel je je?" vroeg Justin. "tja, moe, ziek, alles" ik zuchtte en sloot mijn ogen weer. "ik wil naar het strand" zei ik opeens. Ze zaten me raar aan te kijken. "je mag hier niet weg" zei Christian. "weet ik, maar ik wil naar het strand" ik keek naar de muur voor me. "ik zal wel aan Alice gaan vragen of je naar het strand mag" zei Justin en hij stond op. Net toen hij de deur wilde openen werd hij vanaf de andere kant geopend, Alice kwam binnen. "kan ik je even spreken?" vroeg Justin. Alice knikte en ze liepen mijn kamer uit. "waarom wil je naar het strand?" vroeg Christian. "weet ik niet, ik wil gewoon met jou, Laura, Roy, Justin, Stan, Ryan en Chaz naar het strand" zei ik en ik zuchtte. "en hoe wil je iedereen hier te krijgen?" vroeg Chris. "geef mijn telefoon" zei ik en hij gaf mijn telefoon.
Ontvanger: Ryan, Chaz
Ik weet dat ik heel langs niks van me heb laten horen maar ik wil dat jullie naar me toe komen, ik lig in het ziekenhuis. Vraag maar aan Chris of Justin wat het adres en alles is. xx<3

Afzender: Ryan
Geef niks ; ). We komen zo snel mogelijk, waarom zijn Justin en Chris bij je? xx<3

Ontvanger: Ryan
Lang verhaal, vertel ik nog wel ; ). xx

"ze komen zo snel mogelijk" zei ik naar Chris. Hij keek me aan. Net toen hij iets wilde zeggen kwam Justin binnen. "en?" vroeg Christian toen maar. "je mag het ziekenhuis niet verlaten.." zei hij. "maar Alice gaat je voor een dag uit het ziekenhuis ontslaan zodat je alsnog naar het strand kunt. Over 3 dagen gaan we" vervolgde hij. Ik boog naar hem toe en gaf hem een knuffel. Ik pakte mijn telefoon weer en smste naar Laura, Roy en Stan dat ze over 3 dagen naar me toe moesten en dat we naar het strand zouden gaan.

Reageer (2)

  • celinexJB

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Sannnexo

    Snel verder <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen