Foto bij 006.

Never stop loving

Ik stopte even met lopen. Wat wou hij zeggen? Voor even had ik de neiging om terug te gaan. Ik veegde mijn tranen weg. En hoopte zo hard dat mijn make up niet uitgelopen was. Met rode ogen liep ik door de stad. Ik zag een super markt en liep naar binnen. Moest ik weer van alles halen. De vragen spookte door mijn gedachtes. Waarom was ik toch zo nieuwsgierig? Ik moest niet weglopen. Ik voelde mijn telefoon trillen en keek naar mijn smsje. Hee liefje, gaat alles goed met je? Xoxox L.
Ja hoor het gaat geweldig met me.
Boos gooide ik een fles champagne in de karretje. Ik voelde alle blikken op mij branden. Negerend ging ik verder waar ik mee bezig was. Alles in mijn karretje smijten dus.

Met duizenden zakken kwam ik de huis binnen. Gelijk pakte Chazzel al de boodschappen van me armen. Ik was uitgeput, mentaal uitgeput. ‘Dankjewel’ ,Fluisterde hij. Ik zei niks. De rest was bezig met de boodschappen en ik had ‘opeens’ alle aandacht verloren. Zo bedankte je iemand dus. Ik beende naar de tuin en ging op een tuinstoeltje zitten. Het was inmiddels al best wel donker geworden. Aangezien ik bijna heel de middag aan de boodschappen heb gedaan. Nieuwe spullen heb gekocht. En ik was uitgeput. Ik sloot even mijn ogen. ‘Eey Tiff we gaan zo uit kom je ook mee?’ ,Ik keek op en Lauren keek me vragend aan. Ik schudde met mijn hoofd en sloot weer mijn ogen.

‘Zo zo kijk is wie we hier hebben’ ,Zuchtend opende ik mijn ogen en keek in het gezicht van Selena. Justin vond haar zeker geweldig, perfect, adembenemend mooi, leuk, en was zeker smoor op haar. Ik moest me even inhouden. Ik wou haar nu zo hard bij haar haren pakken en zeggen dat Justin van mij is, dat ik echt van hem hield. ‘Je blijft van Justin af.’ ,Siste ze. ‘Hou je vriendje dan maar bij je’ ,Ik stond op en duwde haar aan de kant waardoor ze in het zwembad viel.
Woeps.
Het was niet mijn bedoeling maar het was wel leuk om te zien.
‘Woeps.’ ‘I hate you bitch. You’re just a bitch!’ ,Krijste ze. Gosh wat een drama queen.
Ik wuifde het weg en liep snel naar binnen. Ik snap niet waarom zij niet uit is gegaan. Ik liep naar mijn kamer en pakte mijn telefoon en tweette maar wat op Twitter.
‘Wtf heb jij Selena geflikt’ ,Hoorde ik een boze stem roepen. Woedend stond ik op. Hij kiest de kant van zijn vriendin.. je kan de pot op Justin. ‘Je vriendinnetje moet geen ruzie zoeken met mij. En bovendien was het per ongeluk’ ,Zei ik. Het verbaasde me dat ik zo rustig kon antwoorden. Hij grijnsde en kwam dichtbij me staan, mijn hart begon even sneller te kloppen. ‘Zit je nou te vechten voor me’ ,Grijnsde hij. Waar heeft hij het over? Ik slikte. ‘Nee. Waarom zou ik om iemand vechten die mij nooit als een beste vriendin heeft gezien en mij in de steek heeft gelaten’ ,Lachte ik. De sarcasme droop er let-ter-lijk van af. Het deed me pijn.. Ik kon wel huilen nu. Ook al liet ik het niet zien. ‘Ik had geen tijd’ ,Zei hij. Pff alsof je niet even een smsje kan sturen. ‘Fuck you’ ,Fluisterde ik. En liep naar het balkon. En voelde dat ie achter me aan kwam. Hier komt het dan. Een vervolg van onze ruzie. ‘Bewijs dan dat je niet meer voor me wilt vechten.’ ,Hoorde ik hem zeggen.


I, I will always love you
I will always love you
I will always love you
I will always love you.



Damn ik wil een keertje in de top 5. Maar dat gaat vandaag niet lukken denk ik;3. Willen jullie alsnog een kudo achterlaten;$?

Reageer (15)

  • kellyfemke

    ohhh!! schrijf ALSJEBLIEFT SNEL VERDER!

    1 decennium geleden
  • IreneGrint

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • SimpsonBiebz

    schrijf je nog verder?$$

    1 decennium geleden
  • theoceanwide

    kudo deze fucking awesome story.

    1 decennium geleden
  • kellyfemke

    kudo btw(;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen