Foto bij Hoofdstuk 52.

Slecht hoofdstuk omdat het langer moest dan de vorige, maar ik beloof jullie, het volgende hoofdstuk word leuk (A)

Justin p.o.v
Ik en Chaz hadden al meer dan een uur lopen zoeken. Chaz vond dat het tijd was voor een kleine pauze dus zaten we nu in de mac donalds wat te drinken. "laten we anders zo meteen bij die Laura langs gaan" stelde ik voor. "oke, maar volgens mij is ze nog op vakantie" zei Chaz. we stonden op en liepen veer verder. "hier woont Laura" zei Chaz toen hij voor een appartementengebouw stopte. "op nummer 14 volgens mij" zei hij en hij keek op het bordje. "Ron, Mick en Laura Stoop" stond er bij nummer 14. Ik klikte op de bel. We wachten en wachten maar er werd niet open gedaan. "ze zijn dus nog op vakantie" zei Chaz. Ik pakte mijn telefoon en zocht Denise's nummer op. Ik probeerde haar te bellen met mijn nummer uit "hallo?!" klonk het opeens van de andere kant. "Denise! Waar ben je? Ik, Ryan, Chaz en Anna zijn je aan het zoeken" zei ik, ik hoopte dat ze niet op zal hangen. "Anna?" Denise's stem klonk zielig. "zeg maar tegen haar dat ik haar snel bel en dat alles goed is" zei ze en ze hing op. "we moeten naar Ryan en Anna toe" zei ik tegen Chaz. "had je net Denise aan de lijn?" vroeg hij. Ik knikte. Snel liepen we terug naar het hotel. We zagen dat Ryan en Anna daar al stonden. "Anna, Ik had Denise net aan de telefoon, ze zei dat ze je snel belt en dat alles goed ging, alleen geloof ik dat laatste niet, ze klonk zo verdrietig" zei ik aan een stuk door. Anna keek me aan. Iets in haar ogen deed me denken aan Denise. Ik bleef me aan kijken met een rare blik. Je zag dat ze op haar lip beet om niet in huilen uit te barsten. Ik liep naar haar toen en sloeg mijn armen om haar heen. Het leek wel of ze schrok. "laat me alsjeblieft los" zei ze zachtjes. Ik liet haar los. Toen ik dat deed liep ze gelijk weg. Chaz pakte haar arm vast. "rustig maar, niet weglopen" zei hij. "Chaz laat me alsjeblieft" zei ze. "oke De- dan" hij keek snel naar mij. "ik bel nog wel" zei Anna en ze gaf Chaz een kus op zijn wang en liep weg. Wij liepen naar binnen, naar onze hotelkamer. Toen we daar een half uur zaten sprong Chaz op. "ik ga naar Anna toe" zei hij en hij pakte zijn jas. "ik ga mee" zei ik. "nee, ik ga wel alleen" zei Chaz en hij sloeg de deur dicht. "Ryan, jij gaat mij nu vertellen wat er tussen Chaz en Anna is" zei ik terwijl ik de xbox waar hij op aan het spelen was uit deed. "eh..wat? uhm..tja" begon hij. "Ik denk dat je dat beter aan Anna kan vragen" zei hij. "waarom aan haar en niet aan Chaz" vroeg ik. "daarom" zei hij en hij zette de xbox weer aan. "oke, waar woont ze?" vroeg ik en ik stond op. "weet ik veel, dat weet Chaz, ik volg hem altijd" zei Ryan die alweer in zijn spel zat.

Chaz p.o.v
Ik was snel weggegaan voordat Justin echt mee wilde. Als hij erachter kwam waar Anna, of eigenlijk Denise woonde dan wist hij alles. Ik belde aan en Denise deed open. Haar mascara was uitgelopen en haar ogen waren rood. "hee, wat is er nou?" zei ik terwijl ik binnen kwam en de deur dicht deed. "ik kan er niet meer tegen" zei ze en ze ging op de vloer zitten. Ik ging naast haar zitten en sloeg mijn arm om haar heen. We zeiden niks, maar dat was niet erg. "ik moet het Justin vertellen, he?" vroeg ze opeens. "je moet het hem wel vertellen, hij kan niet altijd naar jou blijven zoeken" zei ik maar. Ze wist dat ze het moest vertellen, alleen durfde ze het niet. "ik kan het hem niet vertellen, hij gaat zich zo rot voelen, ik kan het niet" zei ze. Ik zei niks, ze legde haar hoofd op mijn schouder en deed haar ogen dicht. "over een paar dagen zal ik naar mijn opa en oma gaan, dan zal ik het hem vertellen" zei ze. "je gaat wat?" vroeg ik. "ik ga weg, naar mijn opa en oma, ik ga je niet vertellen waar die wonen want dan komen jullie ook en dat hoeft niet, ik moet eerst beter worden voordat ik verder kan met jullie en de rest" ging ze verder. "als jij denkt dat dat het beste is moet je dat doen" zei ik. Ik kon haar moeilijk tegen houden, ze wilde nu eindelijk beter worden, als ze het zo wilde dan moest ze het zo doen. "maar wil je me dan beloven dat je me iedere dag smst?" vroeg ik. "ik wil namelijk mijn beste vriendin niet kwijt" ze kreeg ik glimlach op haar gezicht. "dat beloof ik" zei ze. "nou ga jij je opfrissen, want nu zie je er erg charmant uit en dan ga ik naar het hotel. Wanneer ga je eigenlijk?" zei ik. "morgen avond vertrek ik" zei ze. "tot morgen, D" zei ik. "tot morgen Chazzie" Ik stond op en liep weg. Ik zag dat Denise ook opstond en naar boven liep. Ik begon aan mijn terug weg naar het hotel. Het was inmiddels al half 11 dus moest ik wel door lopen want het was koud. Toen ik bij het hotel aan kwam en onze kamer binnen kwam zag ik dat Justin nog wakker was. "hee" zei ik en ik ging op de bank zitten. "hee, ik wil iets weten" zei Justin. Ik schrok, wilde hij weten of Anna Denise was? "wat wil je weten?" vroeg ik nerveus. "wat is er tussen jou en Anna? En nu wil ik de waarheid" zei Justin. "dat kan ik je niet zeggen, morgen zal Anna het je uitleggen, denk ik" zei ik en ik stond op. "ik ga slapen" zei ik en ik liep naar de badkamer. Toen ik in bed lag hoorde ik Justin ook naar bed gaan. Morgen wist hij het ook, als alles goed ging. Ik viel al snel in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker van geklop op de deur. Ik stapte uit bed en deed de deur open. Daar stond Anna. "charmant hoor, de deur open doen in je ondergoed" zei ze lachend. "ja, moet jij me maar niet wakker maken" zei ik lachend terug. "Chazzie, het is al half 1" zei ze. Ik vormde met mijn mond een o. "ik ga me even omkleden, als jij Ry nou eens wakker maak" zei ik en ik liep naar mijn kamer. "ik hoorde opeens een hele harde schreeuw van de kamer naast me" ik liep erheen en zag Ryan op de grond liggen en Anna lag op zijn bed te huilen van het lachen. Ook Justin was wakker geworden van Ryan's gil en kwam kijken. Toen we even later allemaal op de bank zaten begon Justin's telefoon opeens te rinkelen. "met Justin" zei Justin. "nee, we hebben haar nog niet" "ja is goed doei" hij hing weer op. "mijn ma, of we Denise al hadden gevonden" legde hij ons uit. "wat gaan we vandaag doen?" vroeg Ryan. "ik weet niet, maar ik moet om half 5 thuis zijn" zei Anna. "dat is over 3 uur" zei ik. Ze knikte. "zullen we maar gaan zoeken" stelde Justin voor. We knikte en stonden op. We gingen weer zoeken naar iets wat onvindbaar was.

Justin p.o.v
We hadden over gezocht, het was nu kwart over 4 en we liepen terug naar het hotel. Toen we voor het hotel stonden zei Anna dat ze weg moest. We kregen allemaal nog een knuffel van haar en Chaz zat haar raar aan te kijken. Toen ze de hoek om was liepen wij terug naar onze kamer. Daar aangekomen lag er een lichtblauwe envelop. Ik pakte hem en zag dat er Justin op stond geschreven. Ik opende het voorzichtig. Snel las ik door wat er stond. Dit kon niet waar zijn...

Reageer (2)

  • celinexJB

    Omb!! Heel snel verder jij!!

    1 decennium geleden
  • Rolipoli

    verdeeer en nog veel langer ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen