Foto bij ~015

'Begrepen Mevrouw!' zei hij, een kleine glimlach op zijn gezicht.

Elise rolde met haar ogen en keek om haar heen. Vanaf buiten had ze een trap gezien die vanuit het kantoor leidde, maar nu kon ze hem zo één, twee, drie niet vinden. Vincent zag naar wat ze keek.
'Eerst hier naar boven en dan de tweede deur links.' zei hij. Elise knikte en wenkte de jongens.
'Gaan jullie mee?' vroeg ze. De jongens knikte en Elise bewoog zich richting de trap. Ze keek eerst voorzichtig naar boven en toen ze geen stemmen hoorde knikte ze. Voor de zekerheid haalde ze haar geweer weer uit haar tas en zag dat Matthew de zijne ook, wat onzeker, voor zich uit had gestoken. Vincent keek hem grijnzend aan en schudde zijn hoofd.
'Kom maar hier, knul. Laat de professionals de geweren maar dragen.' zei hij. Matthew keek hem vaag aan en keek toen naar Elise. Die rolde met haar ogen.
'Nou, dan hoor jij hem ook niet te dragen, knul.' zei Matthew en hij hield het geweer nog voor zich uit. Elise giechelde zachtjes en focuste zich toen weer. Voorzichtig, treed voor treed, liep ze naar boven en toen ze zag dat er niemand was keerde ze haar hoofd weer naar beneden.
'Oké, het is veilig. Kom maar naar boven, maar niet te...' voordat Elise haar zin kon afmaken waren de jongens naar boven gestormd. Hun schoenen hard klinkend op de ijzeren trap, 'niet te hard.' voegde Elise er verslagen aan toe. Ze waren in een soort vergaderkamer uitgekomen en Elise liep naar de deur die toegang leed tot de noodtrap.
'Na u mevrouw.' zei Vincent.
'Dus niet, ik laat jullie hier niet onbewapend achter. Jullie eerst.' zei ze en ze wenkte naar de trap. Vincent en Matthew liepen de trap af en Elise volgde. Toen ze eenmaal beneden waren keek Elise om zich heen. Haar hersenen draaide op volle toeren en probeerde uit te vinden hoe ze het beste hier vandaan konden komen. De SUV stond nog aan de voorkant van het gebouw en ze zouden niet wegkomen zonder gezien te worden.
'We kunnen een van mijn auto's gebruiken?' vroeg Vincent.
'Dat moet dan maar, maar niet een van de meest opvallendst graag.' zei ze. Ze liepen naar het huis naast het gebouw en Vincent maakte de garage open. Elise keek glimlachend naar de auto's erin. Waarschijnlijk was zij een van de enige meiden met een zwak voor snelle, zwarte auto's.

Reageer (4)

  • Vibes

    Nee hoor ik heb ook een zwak voor snelle auto's haha

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    *heeft ook een zwak voor snelle zwarte auto's xD*
    heeeeel snel verder please!!
    en ik blijf erbij dat matthew (en misschein vincent ook wel xD) wat spoinage training moeten krijgen
    bijv over hoe ze normaal een pistool voor zich uit moeten houden en hoe ze daarmee moeten schieten
    ik zie matthew zichzelf nmlijk nog wel een keer neerschieten xD
    xxx

    1 decennium geleden
  • Teru

    snek verder _O_

    1 decennium geleden
  • VoulesVous

    hmm
    ik heb zin in wat romance
    tussen matthew en elise ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen