Foto bij Part 6

Part Six

Het wordt me nu stilaan wel welletjes. Ik ga Ashley zoeken en dan zijn we hier weg. Voorgoed! Ruw duw ik Tom naar achteren, zodat ik onder de trap vandaan kan komen. Mijn kleren klop ik af. het was niet bepaald schoon daar. ‘Nou het was fijn om je een keer in het echt gezien te hebben en te spreken, maar ik ga.’ Vlug geef ik hem een kus op zijn wang, waar ik zelf ook verrast over ben dat ik het doe. Tom maakt de deur voor me open. Gelukkig is de rust weer teruggekeerd in de straat. Ik kijk naar links en naar rechts, maar ik zie alleen de auto’s van de jongens staan. O My God, die Audi R8 van Tom is zo heet als het maar zijn kan. ‘Als er op een dag je Audi weg is, dan weet je alvast dat ik hem heb gepikt.’ grijns ik naar Tom. Snel loop ik de oprit af op zoek naar Ashley.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • lunarosa

    Ze zei nog tegen Tom als je audi weg is weet je wie het heeft gedaan :P

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    Omg ik lig hier plat van het lache xD

    zalig :D

    1 decennium geleden
  • xLiisaa

    whaha, geweldig!!<3.

    1 decennium geleden
  • Conclusions

    Jajajaja :"D Omg, lekker slim om een auto te stelen :') Niet dus :"D Wil je nu weer snel verder geaan? :< Ps, sorry voor late reactie, maar ik was 1-4 mei weg, en toen veel mailtjes van Q gehad... En nu maak ik er af en toe een paar =]
    Groetjes Daantje (H)(K)

    1 decennium geleden
  • Saigon

    whaahah super!!

    snel verder!

    XoxO

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen