Justin p.o.v

"Kan die auto niet door rijden?" riep ik gefrustreerd. "Justin, doe rustig we rijden zo snel als we kunnen" zei Scooter. "wij snappen dat je naar Denise toe wilt maar het is je eigen fout, en nu zit je met de gevolgen" ik wilde Scooter nu zo graag een klap verkopen maar ik hield me in. Eindelijk kwamen we bij het hotel. Daar stonden weer veel fans dus moest ik wachten tot Kenny was uitgestapt en me door de menigte hielp. Begrijp me niet verkeerd, mijn fans zijn geweldig maar op dit moment wil ik alleen maar met Denise zijn. Ik pakte mijn koffer en deed er kleding in. meer had ik niet nodig, alleen kleding, de rest zal ik daar wel regelen. "ik ben klaar" riep ik. "nu al? Je zult toch moeten wachten, je vliegtuig vertrekt over 2 uur" zei mijn moeder. "over een uurtje vertrekken we dus ga nog maar even iets anders doen" zei ze. "ik wil niks anders doen, ik wil naar Denise!" schreeuwde ik boos. Ik keek door het raam naar buiten. Al mijn fans begonnen te gillen toen ze me zagen. Shit, ik moest Ryan of Chaz nog sms'en dat ik naar Nederland kwam. "mam, waar is mijn telefoon?" vroeg ik. "volgens mij ergens op je bed anders ligt hij nog daar" zei ze. Ik liep naar mijn bed en zag daar gelukkig mijn telefoon liggen.
ontvanger: Chaz
Dude, over een paar uur zit ik in het vliegtuig op weg naar jullie. Justin

Ik stopte mijn telefoon in mijn broekzak. "zullen we dan maar gaan?" zei mijn moeder toen ik heen en weer aan het lopen was. Ik knikte en pakte mijn jas. "ik ga Kenny en Scooter wel halen" zei ze en ze liep weg.
10 minuten later zaten we in de auto op weg naar het vliegveld. "Justin, doe geen gekke dingen als je daar bent, en al helemaal niet als je haar hebt gevonden begrepen?" zei Scooter. "ja, wat als ze me niet meer wilt zien? Dan mag het toch wel?" "nee, je bent nu bijna volwassen dus moet je het ook als volwassene aanpakken" zei mijn moeder. De auto stopte en we liepen het vliegveld op. Ik gaf mijn moeder een knuffel en liep weg, nog een paar uur en ik zal bij Denise zijn, of in ieder geval bij haar vrienden. Ryan en Chaz zouden me ophalen op het vliegveld, dus dat was ook geregeld, alles was geregeld. Ik ging op mijn stoel zitten en deed mijn gordel vast. Ik wilde nog even wat slapen voordat ik daar was. Ik deed mijn ogen dicht en viel in slaap.

Reageer (1)

  • Rolipoli

    Verdeeer <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen