Foto bij 003.

Dear diary, a boy.. He stole my heart. And won't give it back.

‘Girlsssssss wakker worden.’ Ik kreunde en trok het deken wat meer over me heen. ‘Kom op jullie gaan vandaag op vakantie’ ‘So what? Ik wil nog slapen’ ,Verzuchtte ik. Ik hoorde Lauren naast me zuchten. En niet veel later was mijn deken weg. Ik bibberde van de koude vlaag wind. Zuchtend stond ik op. Ik liep snel naar mijn kast en haalde wat kleren uit. Rende naar de badkamer zo snel als ik kon.

De zenuwen begonnen onderhand in mijn lichaam te gieren. M’ n zus maakte wat tosti voor ons en niet veel later werd het voor ons geserveerd. ‘Thank you.’ ‘Ik heb er zoooo een zin in’ ,Hoorde ik Lauren opgewonden zeggen.
We ruimden onze vuil op en rustig deed ik mijn jas aan. Ik had gister avond al afscheid genomen van mijn ouders. En Lauren ook natuurlijk. Ik hoorde Lauren wat fluisteren in Brittany’ s oor en ze begonnen te giechelen.
Ik rolde onopgemerkt met m’ n ogen en gaf mijn zus een knuffel en we liepen de huis uit.

Airport:
‘Kom op’ ‘Uh lauren dat is de vlucht naar Los Angeles’ ‘JA. Daar gaan we ook naar toe SUPRISE’ ,Gilde ze. Ik voelde gelijk alle blikken op ons richten. ‘En nog een verassing en die vertel ik als we daar zijn’ ,En ze trok me mee naar de Gate. Gate 24. De blondharige stewardess keek ons vriendelijk aan en verwelkomde ons. Ik glimlachte wat zwakjes terug en keek Lauren even aan. ‘Stoel 12 en 13’ En niet veel later plofte ze ergens neer. Ik ging naast haar zitten en sloot mijn ogen. ‘Ik heb er zo een zin in’ ,Was het laatste wat ik hoorde en viel in een diepe slaap.

‘Sweetheart word wakker we gaan landen’ ,Fluisterde een stem. Ik keek even vermoeid om me heen en geeuwde.
En realiseerde ik me dat ik Justin ging zien. Vandaag. Ik had hem al een halfjaar niet gezien. Ik voelde m’ n hart 2x zo sneller slaan.
Nadat we geland waren pakte we onze spullen en wachtte op onze koffers. ‘Daar is de mijne’ ‘En daar de mijne’ Snel rende ik naar de snel lopende band ding en pakte mijn koffer.
I know you want me, I made it obvious that I want you too
So put it on me Let’s remove the space between me and you.

Lauren nam op en opgewonden vertelde ze naar die gene dat ze aangekomen waren. Ze hing op en grinnikte. ‘Kom op we gaan naar Starbucks’.
‘Ze komen ons ophalen’ ‘Ons?’ ,Kwam er vragend uit mijn mond. We gingen ergens achterin zitten met onze koffie en afwachtend wachtte ik op haar antwoord. ‘Ja Justin Chazzel en zo’ ,Kwam er zachtjes uit haar mond. Ik beet op mijn lip en stond op. ‘Ik ga even naar de wc’ ,Met grote passen liep ik naar de wc en deed de wc deur achter me op slot. Ik zou hem zien. Hoe zou zijn reactie zijn? Zou hij me negeren? Wist hij eigenlijk dat ik naar LA kwam? De tranen stroomde geluidloos over mijn wangen. Het werd even te veel voor me..
Er werd op de deur geklopt. Ik verroerde me niet en veegde mijn tranen snel weg. ‘Tiff ik ben het Lauren’ ,Ik deed de deur open en niet veel later voelde ik haar armen om me heen.
‘Ik wist niet dat je het zo erg vond’ ,Fluisterde ze. ‘Het word gewoon een beetje teveel voor me’ ,Huilde ik zachtjes. ‘Shit dan vind je het vast erg dat we met zijn allen in een huis voor 6 weken gaan wonen?’ ,En ze beet moeilijk op haar lip.


I still remember
the day that we met
I hung onto every word you said
Asked me to surrender
And thats what I did
And you broke my heart again and again.


____________
Krijgen jullie me in de top 5 schatjes. Vanavond dan nog een deel. Xoxox.

Reageer (7)

  • iHeartBiebs

    Ga snel verder i love youre story <333

    1 decennium geleden
  • xMaudyx

    OMB snel verder *kijkt met puppyoogjes *(flower)

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    haha, dat zou ze wel erg vinden ja xd

    1 decennium geleden
  • teenagerr

    omgosh lov this story already so much! : D xx verder

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    idd shit xD
    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen