Ik zat met Laura in de wachtkamer te wachten tot mijn naam werd geroepen en ik weer een nieuwe chemokuur zal krijgen. "vind je het niet eng om zonder je moeder te gaan?" vroeg Laura. "nee, de vorige keer deed ze ook niks, toen stond ze alleen maar te kijken" Laura knikte. "Denise Noort" riep een wat oudere vrouw. We stonden op en liepen achter de vrouw aan. "heb je je de vorige keer nog ziek gevoeld?" vroeg ze toen ik op de stoel ging zitten. "een beetje, maar iedereen zegt dat het wel went" zei ik terwijl de vrouw naast me kwam zitten op een andere stoel en stroopte mijn mouw op. Naast haar stond dezelfde langwerpige paal waar wat slangetjes aan hingen en een grote zak. Ze stolde de naald in me arm en keek of alles goed was. "over een uurtje ben ik terug, als er iets is moet je je vriendin maar even sturen" zei ze en ze liep weg. Laura ging op de stoel zitten waar de vrouw had gezeten. "doet het pijn?" vroeg Laura. "een beetje, het kan erger" ik zuchtte. "zal ik anders Chaz bellen en zeggen dat we met ze af willen spreken, dan kan je ze het vertellen, het moet ooit gebeuren" zei Laura en ze pakte haar mobiel. "nee, ik wil het zelf doen" ik pakte mijn mobiel uit mijn broekzak. Ik had de nummers van Ryan en Chaz in deze telefoon gezet.
Ontvanger: Chaz, Ryan
Hee, we moeten met jullie praten. Xx

Afzender: Ryan
Oke, waar wanneer hoe laat? X

"waar en wanneer?" vroeg ik aan Laura. "zo snel mogelijk" zei ze. "vandaag, de Mac Donalds om half 7" zei ze. "dan al! Dat is over 3 uur" zei ik. "dat klopt want dan kan je er niet om heen" zei ze.
ontvanger: Ryan
Vandaag, de Mac Donalds het tafeltje waar we eerst ook aan zaten om half 7, oke? Xx

Afzender: Ryan
Oke, we zullen er zijn. X

"goed gedaan" zei Laura en ze gaf me een knuffel. De vrouw kwam weer binnen en begon het apparaat los te halen. "je mag gaan, tot volgende week" zei ze en wij liepen weg. "hoe ging het?" vroeg Laura's moeder toen we in de auto stapte. "voor zo ver het goed kan gaat het goed" zei ik lachend. "je bent ziek maar toch ben je vrolijk, je bent een sterke meid" zei ze.

Reageer (1)

  • Sannnexo

    Love it <3 Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen