Oke, nu mogen jullie eerst mijn weekelijkse school-gezeik aanhoren :Y)
Vandaag hadden we beroepskeuze dag. We moesten allemaal een test van 200 vragen maken, die je blijkbaar hielpen met je sector-keuze. Ik kwam uit op de sector economie in de richting van mode&kunst. Ik deed een soort vreugdedansje, terwijl de rest van de klas zijn/haar uitkomst nietecht waardeerde (ik wel want i love kunst. Ja ik weet het, kunst. Muziek is toch ook een kunst? :) ) En we moesten ons vakkenpakket samenstellen. Toen had ik de bui al goed hangen. Ik had zegmaar 3 minuten de tijd om uit 16 enorme &*$!?#vakken te gaan kiezen welke 4 ik wilde. NL EN & ECO zijn verplicht. Dus dit is het geworden: Nederlands, Engels, Economie, geschiedenis, Wiskunde, Frans en tekenen. OhmyDraco ik realiseer me nu pas dat ik volgend jaar examen doe, en dat ik verlost ben van school, en dat ik 15 ben als ik mijn diploma heb (Hoezo jong?!).

Nougoed, sorry voor het gezeik allemaal. Hopelijk hebben jullie een topweekje achter de rug, en is het nu tijd voor weekend. :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • NickJ4life

    iets groter vind ik prettiger om te lezen(nerd)^^

    1 decennium geleden
  • RiverDance

    mij maakt het niet uit of het groot of klein is )ik kan het toch allebei lezen ;))

    maar verder verder!!!!

    1 decennium geleden
  • GreenApple

    Vinden jullie een klein lettertyp fijner, of een grote?
    Laat het me weten asjeblieft!
    Dankjulliewel draakjes <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen