Foto bij Monday

Lief dagboek,


Het is weer Maandag en hoe je het ook bekijkt, wat je ook bent, het blijft de ergste dag van de week. Maandag betekent dat je weer vroeg je bed uit moet, dat je weer een hele schoolweek te gaan hebt voor het weer weekend is.
Hoe dan ook, Stacy vroeg me vandaag op school of ik komende Zaterdag mee uit ging, maar ik weet niet of ik moet gaan. De hele groep gaat mee en normaal zou ik wel mee gaan, maar op de een of andere manier heb ik hier een slecht voorgevoel over. Ik heb haar verteld dat ik mee zou gaan, maar misschien zeg ik het toch maar af. Op school heb ik al genoeg problemen me te beheersen. Het is al lastig genoeg me op school te beheersen hoewel het na het jagen van afgelopen weekend wel een stuk makkelijker gaat.
Dus… Als ik Vrijdag of Zaterdag nog een keer ga jagen zou ik best met ze mee kunnen, toch? (oke weard, ik begin tegen mijn dagboek te praten alsof het terug gaat praten) Maar het is wel een mogelijkheid. Ik ga het gewoon proberen, hoe erg kan het nou helemaal worden? Ik bedoel, ik zal toch niemand aanvallen? Toch?

Liefs Luna

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen