Foto bij Jorn de babyborn

hoofdstuk 1 in het nederlands !
veel plezier
kudos ?
reacties ?
of meer ?
:puppyeyes:

Jorn was een kleine jongen,hij was geboren in een kleine stad: jornana, maar hij was niet geboren in het ziekenhuis maar in een dierentuin: de jornana dierentuin.
Hij en zijn zus: jornina, ze leven nu in een klein huis namelijk het babyborn huis !
Zijn ouders zijn Jorge en Jorga.
Ze zijn erg bezorgd over de groei van Jorn en Jornina.
Jorn zelf denkt dat hij is geadopteerd en dat zijn echte ouders in de tuin leven, hij denkt dat zijn echte ouders tuinkabouters zijn.
Jorn ging elke nacht met een bord met eten naar de tuin,hij zetten het bord neer, voor kabouters, hij denkt dat hun zijn echte ouders zijn.
Jorn ging op één dag met zijn zus jornina lopen door het park, jorn en jornina vielen toen in een groot gat dat was de poort tussen de mensen wereld en die van de kabouters.
Toen ze terecht kwamen in de kabouterwereld, vielen ze vanuit de lucht op twee kleine misterieuse kabouters, een kabouter stelde zich gelijk voor hij heete Deniz en plotseling reed hij weg op zijn kabouterfiets.
Toen Jorn en jornina op stonden vielen twee geheimzinnige kabouters hun aan met hun puntmutsen!
Zij werden gevangen genomen door vreemde kabouters.
Toen ze na 2 dagen wachten in cel zaten werden ze meegenomen naar de koning en de koningin. Toen ze aankwamen bij de koning en de koningin waren ze opeens sprakenloos. Omdat de mensen die op de troon zaten hun echte ouders waren. Jorn en jornina stormden uit de handen van de bewakers en vlogen hun ouders om de nek. Ze leefden nog lang en gelukkig als kabouter prins en prinsses van de kabouterwereld!

Eind!
Het vervolg komt later!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen