Getypt op mijn iPod.
Je heb vandaag al zo veel dingen gekregen,
Van Kay een shirt met Christian Beadles en Justin Bieber erop. Van mijn papa een kroontje met diamantjes, van papa's vriendin een Gucci tas, van mama een nieuwe tv voor op mijn kamer, en van de vriend van mijn mama een iPhone.
En Justin krijgt ons voor zijn verjaardag!

Toen ik wakker werd besloot ik te gaan douchen. Ik deed een skinny jeans aan met een Adidas sweater. Ik liep naar beneden en vond daar een briefje.
Lieverd, ik ben even naar een vriendin, ik ben rond 12uur weer terug en dan gaan we samen naar het ziekenhuis. Xx mama
Ik gooide het briefje weg. Ik pakte de laptop van Roos die beneden stond en startte hem op. Ik startte msn op, maar toen ik zag dat Chaz online was ging ik weer onfline. Ik zette de computer uit en ik zette de tv aan. Op veel zenders hadden ze het over Justin Bieber en Selena Gomez. Ik voelde tranen op komen maar ik kon ze nog bedwingen. Ik hoordde dat er iemand binnen kwam. Het was mijn moeder. "hee lieverd, zullen we gaan?" vroeg ze. Ik knikte en stond op. We liepen naar de auto. We zeiden niks tegen elkaar. Toen we bij het ziekenhuis kwamen liet ik mijn moeder alles regelen. We liepen naar een wachtkamer. "Denise Noort" riep een vrouw. We stonden op en liepen naar de vrouw. Haar kamer zag er normaal uit, hij was wit met een bureau waar een computer op stond. "hallo, ik ben dokter Berkels" stelde ze zich voor. Dokter Berkels en mijn moeder praatte over vanalles. "Je moeder en ik hadden besloten dat we overmorgen beginnen me je eerste chemokuur" zei dokter Berkels. Ik knikte alleen maar. Ik voelde weer tranen op komen. "sorry, ik ben zo terug" zei ik en ik liep weg. Ik rende naar buiten, ik ging op een muurtje zitten ik begon te huilen, ik kan er gewoon niet tegen, mijn ouders snapte niet hoe ik me voelde, niemand begrijpt hoe ik me voel. Mijn telefoon ging.
afzender: Laura
Hoe laat kom je? Xx

Ontvanger: Laura
Uhm als ik hier klaar ben, sms je nog wel. Xx

Ik deed mijn telefoon weg en ik veegde mijn uitgelopen mascara weg en ik liep terug naar het kantoor van dokter Berkels.

Reageer (1)

  • celinexJB

    Aahw zoo zielig!! Geweldige story iloveit!! Xxxx snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen