Hallo, mijn naam is Jack Semons, maar die naam gebruik ik niet meer, door mijn vrienden en vijanden word ik Coaster genoemd, maar dat is iets wat ik later zal uitleggen.
Ik leef in een apocalyptische zandbak dat vroeger de aarde was, maar tegenwoordig noemen we het simpelweg 'NukeLand'.
Als ik het goed heb is het nu het jaar 2466, maar we zijn gestopt met tellen een paar jaar terug.. Ik weet wel dat het nu jaar 15 is in NukeLand.
Voedsel en schoon water is schaars, alle benzinepompen zijn leeg, en iedereen is uitgerust met een wapen.
Zo, ik heb compleet NukeLand in 1 zin vastgelegd.

Maar wat is er gebeurt? Hoe kan het dat onze mooie wereld veranderd is in deze nucleare zandbak?
In de zomer van 2440 besloot America dat het tijd was om hun nucleare wapens af te vuren op de rest van de wereld, Azië en Rusland vochten terug, en wij Europeanen... Laat ik zeggen dat we geen poot hadden om op te staan..
Na 2 jaar was de oorlog over, America en Europa waren van de kaar geblazen, een paar hebben het overleefd, maar de meesten hebben het niet gehaald.
Azië en Rusland die samen vochten hadden de oorlog gewonnen, maar al het andere hebben ze verloren.
Om eerlijk te zijn weet ik niet wat er met de andere continenten als Africa gebeurt is, maar om eerlijk te zijn, hadden zij al niet veel meer te verliezen.
Met Rusland als de grote leider van de wereld, duurde het maar een paar maanden voordat een rebelse groep geboren was, zij vochten terug tegen het dictatuur van Rusland en binnen een paar weken was de Russische president vermoord, en niet lang daarna, elk ander lid van de corrupte overheid waar we naar moesten luisteren.
Ookal was het systeem corrupt, er waren nog wel regels, regels waar we naar moesten luisteren, maar toen de overheid weg was, waren de regels ook weg, en toen brak de hel los.
Alle winkels waren binnen een paar weken compleet leeggeroofd, iedereen had een wapen in handen en we konden doen wat we wilden..
Door de nucleare straling begonnen sommige overlevende bepaalde 'veranderingen' op te merken in hun lichaam.
Soms goed, soms slecht.
Sommige noemen het een gave, sommige noemen het een vloek, maar het word meestel 'De Kracht' genoemd.
Veel mensen konden de transformatie niet aan en zijn erdoor overleven, maar degene die het overleefde ontdekte dat ze plotseling fantastische krachten bezaten.
Als voorbeeld, ik ben telekinetisch, oftewijl, ik kan voorwerpen bewegen zonder ze aan te raken, maar ik heb in mijn toch veel meer krachten gezien, gedachte lezen, teleportatie, gedaanteverandering, noem maar op.
Maar ik raak te ver op de zaak vooruit, laat ik maar eens beginnen in de lente van 2440, terug naar de tijd waarin ik nog maar een klein jongetje van 11 jaar was die nog bij zijn pappie en mammie woonde, terug naar de tijd waarin alles nog zonneschijn en regenbogen was..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen