Slecht hoofdstuk maar wat verwacht je anders om kwart voor 2...

ik werd wakker. Nog 4 dagen en dan zal ik in het vliegtuig zitten naar Justin. Ik liep naar mijn laptop en startte hem op. Ik opende twitter en logde in. Even wat tweets terug lezen.
Justinbieber: yes people i was in the Netherlands! I was by @XXDenise <3
ik zag dat ik meerdere mentions had van mensen die ik niet kende.
Jolibieber: @Justinbieber who is @XXDenise. You're girlfriend?
Saskialovebieber: ik haat @XXDenise, Justin van mij hoor je van mij! Blijf met je poten van hem af!
Verabiebz: @XXDenise i hope you're die!

en zo ging het maar door. Wat had Justin enge fans! 
XXDenise: heel m'n twitter vol met haat, thank you all!
wat was ik toch weer grappig bezig...
lauraxx: @XXDenise haha xd wij half 2 shoppen?
XXDenise: @lauraxx oke afspreken voor de h&m?
Lauraxx: @XXDenise jott! 
Justinbieber: @XXDenise word je gehaat? Door wie? Ö
XXDenise: @Justinbieber jou geweldige fans ;D
Justinbieber: @XXDenise dat meen je niet!
XXDenise: @Justinbieber nee ik ben sirieus #voor #het #eerst
Justinbieber: dat je mensen niet aardig vind dat kan maar dat je die personen dood wil?! #crazy

Hij nam het voor me op. Ik stond op en liep naar mijn piano. Ik ging er achter zitten en begon te spelen. "I'll never forget you
You will always be with me. How far apart we are. I'll never forget you. I will be there for you. Whatever happens. You and me together. I don't leave you alone. It's you and me for ever." zong ik. Ik speelde nog wat andere liedjes en stopte toen omdat het 1 uur was. Ik rende naar beneden en deed mijn zwarte vans aan.  Ik pakte me fiets uit de schuur en fietste naar de h&m. Ik was precies om half 2 voor de h&m. Ik keek of ik Laura al ergens zag. Daar kwam ze aan gefietst. "hee Laura!" zei ik toen ze naar me toe kwam. "Heee!" we liepen de h&m binnen. "dit weekend was Justin Bieber in Nederland" zei Laura vrolijk. "ja, hij staat zoenend in de girlz" zei ik, Laura wist niet dat ik iets met Justin had. "ja ik heb het gezien, dat meisje op die foto had haar haar net als jij zitten en droeg ook dat ene jurkje van channel" zei Laura. "weet je goed zeg!" zei ik lachend terwijl we in wat rekken aan het kijken waren voor kleding. Moest ik Laura vertellen over mij en Justin? Aan de ene kant wel aan de andere kant niet. Ik stond in tweestrijd. Maar toch vertelde ik het niet. "heb je deze week nog flauwgevallen?" vroeg Laura toen ik me vast pakte aan haar omdat ik bijna viel. "twee keer" fluisterde ik. "er is iets niet goed hoor! Een normaal mens valt niet flauw. Eet je wel genoeg?" vroeg ze. "ja, ik weet niet wat er mis is, als ik terug kom van vakantie ga ik wel naar de dokter" zei ik lachend. "op vakantie waarheen?" "naar Amerika, naar wat vrienden" zei ik en ik pakte een leuk wit jurkje. "leuk?" vroeg ik en ik liet het jurkje aan Laura zien. "ja!" zei ze. Ik nam het mee naar de pashokjes en deed het aan. Toen ik het aan had liet ik het aan Laura zien. "wauw dat staat echt mooi bij jou bruine huid!" zei ik en ze klapte in haar handen. Ik deed het jurkje uit en liep naar de kassa. Laura had een roze shirt gekocht met I'm pretty single erop. Toen we hadden afgerekend liepen we naar onze fietsen. "als ik je niet meer zie, veel plezier op vakantie." zei ze en gaf me een knuffel. "Dankje" zei ik en ik haalde mijn fiets van het slot en reed weg. Toen ik thuis aankwam rende ik door naar boven naar mijn kamer. Ik begon alvast met dingen in mijn koffer te doen voor als ik naar Justin toe zal gaan. Toen ik daar mee klaar was riep mijn moeder dat ik moest eten. Ik rende naar beneden en pakte een bord. We aten macaroni, ik hield van macaroni. "en zin in vrijdag?" vroeg mijn vader. Ik knikte. Na het eten rende ik weer naar boven en liet me op mijn bed vallen. 

-vrijdag-
Ik stond op het vliegveld. De vlucht was goed gegaan, ik had de hele tijd geslapen. Ik tilde mijn koffer van de band af. Ik liep met iedereen mee naar de ontvangstruimte. Ik keek of ik iemand zag. "Deniseeee!!" gilde ineens iemand en hij vloog me om me hals. Het was Christian. "hee Chris" zei ik vrolijk. Hij nam me mee naar een tafel waar de rest was. Er zat nu nog een meisje bij dat me arrogant aan keek. "schat je moet niet zo arrogant kijken, krijg je rimpels van" zei ik tegen haar. "ik ben Denise voor als je het nog niet wist" zei ik. "Ik ben Caitlin en ik mag jou wel" zei ze. Ik begon te lachen en Caitlin lachte mee. "hee Denise" zei Justin en duwde zijn lippen op de mijne. "ik heb je gemist" zei ik toen hij zijn lippen van de mijne afhaalde. "ik jou ook." "het is hier beter weer dan in Nederland" zei ik lachend. "kom dan gaan we hier weg" zei Chaz. We stonden op en Justin pakte mijn koffer. Ik liep met hun mee naar een zwarte range rover. Justin zette mijn koffer achterin en iedereen nam plaats. "kom jij naast me zitten?" vroeg Justin. Ik knikte. "ik vind het gemeen!" zei ik opeens. "wat dan?" vroeg Ryan. "jullie mogen autorijden en ik niet, in Nederland moet je 18 zijn" zei ik. "ach gossie toch" hoorde ik Chaz zeggen waardoor ik moest lachen. We stopte voor Justin's huis. We liepen naar binnen en gingen gelijk door naar Justin's kamer. Justin, Ryan, Chaz en Christian gingen xboxen en ik en Caitlin waren aan het praten over Nederland en Amerika. Caitlin kon arrogant kijken maar eigenlijk was ze best aardig. "ik wil in Nederland op school zitten" zei Caitlin. "ruilen, ik wil hier in Amerika, alles klinkt hier leuker." zei ik lachend. "we ruilen voor een maand" zei Caitlin en we begonnen te lachen. "zullen we de jongens eens gek maken?" vroeg Caitlin lachend. Ik knikte. Ze vertelde wat ze van plan was. "jongens, kunnen jullie mij dat ook uitleggen?" vroeg Caitlin. "ja kom maar" zei Ryan en Caitlin ging erbij zitten. Ik moest intussen de stekker van de tv eruit halen. Ik liep naar de steker trok hem eruit en ging weer snel zitten. "wat heb je gedaan?" vroeg Chaz. "ik deed niks" zei Caitlin ze had moeite met haar lach in te houden net als ik. Chaz stond op. "welke gek heeft de stekker eruit getrokken?" vroeg hij en hij keek me aan. Ik bekwam niet meer van het lachen. "als ik jou was zal ik rennen" zei Justin. Ik stond op en begon te rennen. Ik rende naar buiten de straat op met Chaz achter me aan. Ik zag dat de rest van boven uit het raam aan het kijken was. Ik werd moe en er kwamen langzaam zwarte vlekken voor mijn zicht. Niet alweer dacht ik. Ik moest door rennen anders zal Chaz me hebben. Ik rende door tot ik opeens de stenen onder me voelde. "Denise? Denise!" hoorde ik Chaz ver weg roepen. Ik viel langzaam in een zwart gat.

Reageer (2)

  • Sannnexo

    Vet sielig voor haar ! Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • celinexJB

    :0 niet alweer!! Snel verder!! En lekker lang hoofdstukje thnxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen