De volgende word langer maar ik heb het eerste deel van deze getypt op mijn iPad en toen die bijna leeg was op mijn super sexy roze Blackberry <33

Eenn ik heb een vraagje,, is het rose of roze? Wat de ene keer lees ik ergens rose en de andere keer roze?

"Justin, Justin blijf bij me" Ik zag Justin vallen ik probeerde hem te helpen. "help me Denise help me" riep Justin. "nee Justin kom terug jusstttiiinn...
Ik schrok wakker en zag dat ik in mijn eigen bed lag. Ik had gedroomd. "het was maar een droom" zei ik tegen me eigen. Ik zag dat het half 9 s'ochtens was. Ik stond op en liep naar de douche. Ik douchte en deed een wit jurkje aan. Ik liep naar beneden naar het kantoor van mijn vader. "hee lieverd, was je gister op de bank in slaap gevallen?" vroeg hij. "uuhhh ja" antwoordde ik maar snel. Ik was weer flauwgevallen. Er was echt iets met me. Maar ik mocht niks laten blijken, niemand mocht hier iets van weten. Ik liep weer weg en liep naar de kamer. Daar lag de nieuw girlz op me te wachten. 'Justin bieber's nieuwe vriendin uit Nederland' stond erop. Snel bladerde ik door naar de goed bladzijde.
Volgens de volgende foto's was Justin Bieber dit weekend in Nederland samen met zijn vrienden. Op deze foto zie je hem zelfs zoenen op het vliegveld met een meisje dat uit Nederland komt. Of dit waar is? Justin tweette de laatste tijd wel dat hij van iemand hield, volgens deze foto's ziet het ernaar uit dat hij een vriendin uit Nederland heeft. En dat hij dus bezet is.
Ik bekeek de foto's . Er waren foto's van Justin en ik aan het zoenen en van toen we daar stonden. Ik moest dit aan Justin vertellen. Ik ging op zoek naar mijn telefoon. Ik zocht in de keuken op mijn kamer maar hij was nergens. Ik besloot om naar het kantoor van mijn vader te gaan en te vragen of hij hem had gezien. Ik rende de trap af. "pappieee" riep ik toen ik zijn kantoor open deed. "wat is er?" vroeg hij en hij legde zijn pen neer. "heb jij mijn telefoon gezien?" vroeg ik lief. Hij hield mijn telefoon omhoog. Ik pakte hem. "Dankje" riep ik nog. Ik liep naar mijn kamer en ging in de groene Fatboy zitten.
ontvanger: Justin.
Lieverd! Er heeft iemand fotos gemaakt op het vliegveld en nu staan we zoenend in de girlz. I love u! Xx

Ik zal me nu gewoon een hele week gaan vervelen. Ik klikte me tv aan. Ik ging langs alle kanalen omdat er niks leuks bezig was. Toen ik bij TMF aankwam zag ik de foto's van Justin en mij. Ik voelde mijn telefoon trillen.
afzender: Justin.
Het is hier ook allemaal op tv enzo. Butt iloveya Xx

Het maaktte hem niks uit. Het maaktte hem niks uit. Wat voelde dat goed. Ik rende naar buiten met Chicko achter me aan. Ik klom op de trampoline en begon te springen. Ik voelde me geweldig!

Reageer (2)

  • Sannnexo

    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • celinexJB

    Hahaha vet lleuk!!! Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen