Ik zat op school. Ik was helemaal niet aan het opletten, ik moest steeds denken aan dat verschrikkelijke moment dat ik het schuurtje in brand zag staan. Rond het tweede lesuur begon ik me ook niet helemaal goed te voelen. Ik had hoofdpijn en pijn in mijn ogen. In het begin van het vierde lesuur ben ik me maar gaan ziek melden. Het leek me slim om nog even terug in mijn bed te gaan liggen.
Toen ik thuis kwam waren mijn ouders volop bezig foto´s te maken en te kijken of er misschien dingen te redden waren, waar de bij konden. Het was natuurlijk veel te gevaarlijk om in het schuurtje te gaan kijken, maar dat was trouwens ook onmogelijk, aangezien er een balk voor de opening van de deur was gevallen. Tenminste, dat wat nog overeind stond.
Het duurde zeker een week voor de verzekering kwam kijken. Ik had geen fiets meer dus mam bracht me iedere dag met de auto naar school. Iedere keer dat we de oprit op rijden, was het spannend om het schuurtje weer te moeten zien. Het ergste was nog dat je niet naar buiten kon zonder die verschrikkelijke lucht te ruiken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen