Céline sloeg haar ogen open. Ze wist even niet waar ze was, maar toen herinnerde ze het zich weer: Hollywood! Ze vloog overeind in bed en keek op de klok. Half acht. Hm... beetje vroeg. Maar door alle opwinding had ze geen slaap meer. Céline dacht terug aan de vorige avond, met Big Time Rush. Jo was erg aardig geweest. Kandell was grappig, omdat hij het vaak over dinosaurussen had. James vonden we eigenlijk nogal ijdel: hij deed niets anders dan zichzelf bekijken in zijn spiegeltje. Maar hij was wel aardig. Carlos was zó lief... Céline zuchtte. Ze miste hem. En Luisa had ook lol gehad met Logan, want Céline had gezien dat haar zus die hele avond dromerig had zitten kijken. Ze giechelde toen ze aan Logan dacht. Hij was wel een beetje een nerd, en onervaren als het op meisjes neerkwam. Maar dat was wel lief, toch?
Céline keek even opzij. In het bed aan de andere kant van de slaapkamer, onder het raam, lag Luisa nog diep te slapen. Ze zuchtte. Toen pakte Céline haar Blackberry Bold van haar nachtkastje. Hé, een bericht... Het was van Jack Rules:

Dames,
ik verwacht jullie vandaag om half drie in het gebouw RoqueRecords, om wat demo`s op te nemen, en een paar foto`s te maken. Ik zie jullie dan.

Jack


Céline`s hart begon gelijk sneller te kloppen. Demo`s opnemen? Foto`s maken...? Echte, proffesionele foto`s? Opgewonden staarde Céline naar haar Blackbarry Toen sprong ze uit bed en huppelde enthousiast de slaapkamer uit. Luisa werd wakker, omdat de slaapkamerdeur iets te hard dichtviel. Ze gaapte, en schopte haar deken terug. Even later zaten we naast elkaar in onze linnen badjassen op de bank, te praten over vanmiddag. We hadden brood geroosterd, maar waren te opgewonden om ook maar één hap door onze keel te krijgen. Het was stil in Palmwoods: de meeste mensen sliepen nog.
'Ik heb er zo`n zin in!', riep Céline uit terwijl ze een hap van haar toast nam, maar door haar wilde beweging morste ze bijna jam op haar kamerjas.
Plotseling werd er op onze deur geklopt. Een paar zachte, aarzelende kloppen. We keken elkaar met grote ogen aan. Wie kon dat zijn? Uiteindelijk haalde Céline haar schouders op en zette de televisie aan. Luisa stond op van de bank en liep naar de deur. Zenuwachtig trok ze hem open. Ze kreeg het meteen warm, toen ze zag wie er in de deuropening stond. Logan schuifelde ongemakkelijk met zijn voeten. Hij had een houthakkersblouse aan, en een zwarte spijkerbroek.
'O... hé, Logan.', zei Luisa, aan de ene kant blij omdat hij er was, en aan de andere kant beschaamd omdat ze hier in haar kamerjas stond. Ze bloosde. 'Hallo. Ehm... alles goed?', wilde hij weten. Luisa moest lachen om zijn blik, en trok toen de deur verder open. 'Kom binnen,' zei ze glimlachend. Logan lachte en stapte ons appartament binnen. 'Hoi Logan!', riep Céline grijnzend vanaf de bank. Logan glimlachte naar haar, en wendde zich toen tot Luisa.
'Eh... moeten jullie vandaag toevallig naar Roqeue Records?', vroeg hij. Luisa knikte stralend. 'Om halfdrie, om demo`s op te nemen en foto`s te maken. Hoezo?' 'Nou, kijk... wij moeten er om drie uur zijn. Zullen we... samen erheen gaan?' vroeg hij.
'Natuurlijk!', riep Luisa enthousiast uit. 'Jullie, Big Time Rush, en wij. Leuk idee. Rijden jullie dan met onze... taxi mee, om half drie?'
Logan knikte. 'Mooi zo. Dan ga ik dat even tegen de rest zeggen. Tot... vanmiddag.' Luisa en Logan keken elkaar een paar seconden aan. Toen liep Logan met een zucht naar de deur, en verdween. Hij trok de deur achter zich dicht. Luisa staarde naar de deur.
'Je bent gek op hem, hè?' giechelde Céline. Luisa draaide zich lachend om en rolde met haar ogen. 'Jij vind Carlos ook leuk.'
'Daar zit wat in', gaf Céline toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen