Foto bij Fifth.

Sorry dat ik zo weinig schrijf de laatste tijd. Ik heb de afgelopen dagen een paar keer ruzie gehad met mijn pony en ik heb een best wel drukke vakantie ;3
Maar momenteel doet mijn verslaving lees: Howrse het niet dus ik moet wel. :'D

Als jullie langere deeltjes willen wil ik meer reacties & kudo's. :Y)

@ Luanh
Ik aaide de kat en legde mijn hoofd tegen de harde stenen muur. De muur verspreidde een kou door mijn hoofd die maakte dat ik steeds helderder kon denken.
Ik moest ergens slapen. Ik kon niet buiten blijven, ik zou gek worden van de muggen en bovendien was het dunne T-shirtje waar ik in rondliep niet bepaald warm ofzo. Maar hier in de buurt hoefde ik niet op hulp te rekenen. Voor zover ik wist woonden er alleen maar oude grijze mensjes die óf zouden flippen als ze me zagen en zouden gaan krijsen dat m'n geest de buurt zou teisteren óf ze zouden een hartaanval krijgen van schrik en ik zou de hele buurt uitroeien.
Ik schrok op toen ik iemand mijn richting in hoorde lopen - nee, het was meer snelwandelen. Ik tuurde in het donker en in het geelwitte licht van de straatlantaarns zag ik Marilyn terugkomen. Ik hield mijn adem in en hoopte dat ze me niet zou zien.
De kat, die nog steeds bij me zat, begon mijn hand te likken met zijn ruwe tong en ik trok van schrik mijn hand weg - recht tegen zijn snuit. De kat miauwde verontwaardigd en liep weg, weg uit de donkere schaduw van het huis. Marilyn merkte de kat op en liep naar hem toe.
"Hé, Henkie. Wat doe jij nou weer hier, buiten in de kou?" Marilyn schudde haar hoofd en wilde de kat oppakken toen ze in mijn richting keek.

Nouhou Howrse ligt er echt uit. Ik ben boos. >,<

Reageer (4)

  • Bennedict

    Iedereen weet at Howrse is...
    Ik denk een verhaal(krul)

    Veel succes met je pony^^

    Snel verder please!
    Je schrijft echt zó goed<3

    1 decennium geleden
  • WildDreamer

    Aah, lag Howrse eruit? Hoe kwam dat dan?! En hoe kun je ruzie met een pony hebben x)
    Het is spannend, ga gauw verder! Nu gaan ze bijbeppen (:
    Kom je trouwens nog eens een keer op msn of moet ik me smiddags maar doodvervelen? X(
    Ik kwam Rose tegen op de piste, grappig hè?
    Maar goed, jij moet gauw verder!

    1 decennium geleden
  • IamAlice

    pampampam............

    1 decennium geleden
  • Square

    Is Howrse uit de lucht dan? Hm, ik zou het stiekem bijna leuk vinden omdat je nu gedwongen bent hierheen uit te wijken, maar Q lag er laatst ook een paar dagen uit en ik weet nog hoe vervelend dat was.
    Dus ik heb medelijden met je. (:

    Maar het stukje waarover ik eigenlijk een reactie had moeten schrijven >< is weer heel leuk. Dus nu je toch tijd hebt, kun je er misschien nog wel eentje schrijven? (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen