Foto bij ~010

Goed, dat is dus onze man.' zei ze met een glimlach.

Oplettend keek Elise door de zaal. Haar arm hing losjes langs haar lichaam en Matthew's arm lag om haar middel. Stiekem vond Elise het fijn dat iemand haar beschermde, normaal moest ze op zichzelf letten. Ze waren al een paar mensen en stellen tegengekomen waarmee ze een beetje hadden gepraat.
'Waarom relax je niet een beetje? Je ziet er een beetje gestresst uit.' Zei Matthew terwijl Elise een glas champagne van een dienblad pakte en het in een keer achterover slaat.
'Ik voel me goed hoor, helemaal niet gestrest.' Zei Elise schouderophalend.
'Dan niet.' Zei hij en zijn ogen boorde zich even in de hare. Een lichte schok ging door Elise heen en snel wende ze haar ogen af. Als ze een ding had geleerd tijdens haar opleiding was het dat je nooit, maar dan ook nooit, op je partner verliefd mocht worden.
'Laten we anders kijken hoe we langs de bewakers van de gang kunnen komen?' Vroeg Elise snel, om van onderwerp te wisselen. Matthew knikte en ze begonnen zich weer door de zaal te bewegen, een pijnlijke stilte tussen hun. Bijna bij de gang. Begon Elise wat dichter bij de muur te bewegen en Matthew volgde haar bewegingen. Het klopte wel wat Matthew zei, Elise was een beetje gestresst. De reden hiervoor was haarzelf niet echt duidelijk, maar iets in de naam McHale kwam haar bekend voor.
De gang was aan de achterkant van de zaal, verborgen achter twee lichtgele gordijnen, waardoor je het bijna niet zag. Als je de gang inliep was er na tien meter een deur van metaal. Voor die deur stonden twee mannen in het pak, met een oortje in hun oor en waarschijnlijk een geweer in de binnenkant van hun jasje. Een vloek ontsnapte uit Elise haar mond en ze keek naar Matthew. Uit haar tas haalde ze het geweer, laadde hem en gaf hem aan Matthew. Die keek haar verbaasd aan, maar nam het ding toch voorzichtig aan.
'Hij is geladen, dus pas op. Blijf hier staan.' fluisterde ze en toen Matthew knikte nam ze een grote boog langs de gang, om aan de rechterkant aan te komen. Ze stonden nu beide aan de andere kant van de ingang van de gang. Elise bukte en haalde uit de enkelband haar pistool. Ze laadde het geweer en een zachte klik was hoorbaar. Uit haar tas haalde ze een kleine geluiddemper en draaide hem op de loop.
'Wat ga je doen?' fluisterde Matthew. Elise legde een vinger op haar lippen. Ze wenkte dat ze de gang in moesten lopen en verborg de pistool achter haar rug.

Reageer (4)

  • SuperrCarrot

    OMG OMG OMG OMG!!!!
    té spannend!!
    heeeeeel snel verder please!!!

    xxx

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Oeeehh,

    snel weer verder! <999999

    1 decennium geleden
  • Pam

    snel verder

    1 decennium geleden
  • VoulesVous

    hoe spannend. Nu ga ik je bevelen om verder te gaan, want ik ben verslaafd aan jou verhaaltje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen