Foto bij Het is over.

Beschrijf een relatie tussen 2 mensen. Dat mag zijn: man-vrouw, 2 vrienden/vriendinnen, baas-collega etc. Ga niet van iets standaards uit, gebruik je fantasie! Oh, en geen dingen als: Toen gingen we dit, en daarna gingen we dat. Nee, het gaat echt om de relatie tussen de 2 mensen.
Succes!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • LilsEvans

    Ik heb dat ook meerdere keren gehad. 1x was ik een soort van de Amélie, maar ik had het gelijk door en heb toen voor mijn beste vriendin gekozen en dat andere kind laten stikken. Ik ben niet iets dat van iemand is ^_^
    Twee keer hebben vriendinnen mij in de steek gelaten. Eentje ingepalmd door de ouders en haar vriendin. Het kwam doordat de moeders jaloers waren op mijn moeder en daarom mijn vriendin tegen mij opstookten en hun kinderen alleen nog met elkaar lieten omgaan.
    Daarna is er nog een vriendin bij me weggelopen, omdat ze dacht zo bij het populaire groepje te kunnen horen. Fout gedacht. Ik en mijn vriendinnen waren het populaire groepje ^_^
    Allemaal vet stom en ik heb vele tranen vergoten, maar ik zie nu in dat dat niet nodig is. Ik heb immers nooit wat fout gedaan en verdien meer dan tranen.
    Jij ook. Veel sterkte ;)

    1 decennium geleden
  • Fascinate

    Dat had ik ook! En nu doet mn vriendin het weer, wat jij dus ook hebt.
    Balen.
    Mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • Histoire

    Dat is echt erg voor je :(
    Ocharme zo erg
    Ik zou dat echt niet mee willen maken :(
    Sterkte hé

    En mooi geschreven (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen