Foto bij Lost

Lief dagboek,


Ik voel me nu zo’n stuk beter. Er is werkelijk een hele last van mijn schouders gevallen. Hoewel dat toen ik een half uur geleden thuis kwam nog wel anders voelde. Ik was dood op. Ik Ik ben vanmiddag Namelijk gaan jagen en het was een groot succes. Allen was ik vergeten om op te letten waar ik heen ging. Iets voor mezelf om de volgende keer op te letten. Het bosje bij het park is blijkbaar groter dan het lijkt want naar mijn gevoel heb ik dagen in dat bos gedwaald. Uiteindelijk bleek dat zo’n twee uur te zijn geweest. Nog steeds erg veel, vind ik.
Toen ik het bos uit kwam was ik in een heel oud deel van de stad terecht gekomen dat ik totaal niet kende. Het zag er allemaal heel griezelig en verlaten uit en had wel wat weg van een spookstad. Alle huizen leken leeg te staan en overal waren ramen gebroken, waarschijnlijk ingegooid. Daarnaast waren veel van de huizen gedeeltelijk ingestort. Ik had nooit geweten dat er zulke plekken bestonden, buiten horror films en boeken. En ik mag nu dan misschien een zelf een horrorfiguur zijn, maar dat soort plekken trekken me toch echt niet. De rillingen lopen me nog over de rug als ik aan die plek terug denk.
Uiteindelijk kwam ik een zwerver tegen. Tenminste, ik denk dat het een zwerver was, want hij zag er niet uit. Hij had een lange grijze baart en droeg hele smerige, oude kleding. Nu ik erover na denk zou het ook best goed een soort afgedankte kerstman kunnen zijn. In ieder geval heeft hij me toen de juiste kant op gewezen. Ik bleek helemaal aan de andere kant van de stad terecht te zijn gekomen. Hoe ik dat voor elkaar kreeg weet ik nog steeds niet.
Die zwerver/ kerstman was de eerste persoon die ik niet heb willen vermoorden, hoewel ik niet weet of dat kwam doordat ik net had gejaagd of door de afschuwelijke stank die van hem af kwam. Ik ben wel benieuwd hoe lang het duurt voor ik weer honger, dorst, ik weet nog steeds niet hoe ik het moet omschrijven, krijg en weer moet gaan jagen. Je hebt geen idee hoe fijn het is te weten dat dieren voldoende zijn. Hoewel het vreselijk smaakt, hoewel ik niet weet of mensenbloed beter is, heb ik het er zeker voor over als dieren bloed betekent dat ik nooit mensen zal hoeven pijn te doen of te vermoorden.

Liefs Luna

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen