Foto bij Chapter Five

'Zie ik er mooi uit?' Zenuwachtig frunnikte Celine aan haar rode, dure jurkje (http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://s2.thisnext.com/media/230x230/Short-Red-Bubble-Dresses-by-La_D2D8CC9F.jpg&imgrefurl=http://www.thisnext.com/item/83B01C16/28F2730F/Short-Red-Bubble-Dresses-by-La&usg=__EzC3q6pt4tARbNyqUHZFGQpeJgQ=&h=230&w=230&sz=7&hl=nl&start=0&sig2=xkJ7my-S31xLuWdyO_AsGA&zoom=1&tbnid=r1amVIJ33P5WiM:&tbnh=156&tbnw=156&ei=TnxeTZebNYGXOqqxxMIN&prev=/images%3Fq%3Dshort%2Bred%2Bdress%26hl%3Dnl%26biw%3D1173%26bih%3D769%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=578&vpy=253&dur=459&hovh=184&hovw=184&tx=118&ty=82&oei=TnxeTZebNYGXOqqxxMIN&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:11,s:0) en zat aan haar bruine, opgestoken haar. 'Voor de zoveelste keer: je ziet er prachtig uit.', zuchtte Luisa. Ze treek haar blauwe strapless jurk glad (http://www.jogjalifestyle.com/2009/07/06/strapless-satin-formal-bridesmaid-prom-dress-2009/strapless-short-prom-dress-1/). Ze had haar lichtbruine haar gekruld, zodat de krullen glanzend over haar schouders vielen.
Ze werkte haar lipgloss bij en bekeek haar glimmende nagels. 'Zo.', zei ze tevreden. 'Helemaal klaar.'
Celine wierp een blik op zichzelf in de grote, langwerpige spiegel die uit Nederland mee hadden genomen. Ze keek of er niks mis wat met haar lange, zwarte wimpers en zei toen met een zucht: 'Laten we maar gaan.' Luisa knikte. 'Niet zenuwachtig zijn. Je ziet er prachtig uit.', verzekerde ze Celine.
We liepen onze slaapkamer uit, door de woonkamer de gang op. We hadden afgesproken dat de jongens in de lobby op ons zouden wachten. Toen de liftdeuren opengleden, zagen we ze afwachtend en nerveus op de banken zitten. James was de eerste die ons opmerkte, en zijn gezicht lichtte op. Celine glimlachte onzeker naar hem, maar binnen twee seconden stond Carlos met enorme ronde ogen en een grote grijns voor haar. Hij nam haar keurend van top tot teen op, en toen stak hij zijn arm naar haar uit. 'Mag ik u begeleiden?', vroeg hij enthousiast. Celine lachte en legde haar hand om zijn arm. Luisa lachte. 'Oeh, wat een gentleman!', giechelde ze.
Logan stond een paar meter naast haar, ongemakkelijk van de ene op de andere voet te wiebelen. Luisa glimlachte naar hem, en hij bekeek haar blauwe jurk. Hij lachte zenuwachtig terug en keek haar vragend aan. Giechelend liep Luisa naar hem toe en pakte zijn hand. 'Ik loop met jou mee, als je het niet erg vind...', zei ze blozend. 'Eh... nee, hoor!', antwoordde Logan opgelaten en hij woelde verlegen door zijn zwarte haar.
Even later zagen we hoe Jo aan kwam lopen, Kandells date. We maakten kennis met haar: ze was aardig en sociaal, en Kandell was duidelijk gek op haar. Uiteindelijk konden we gaan. We vonden het wel een beetje zielig voor James dat hij in zijn eentje was, maar we probeerden hem op te vrolijken door te opperen dat er misschien nog leuke meisjes in de bioscoop waren. Ondertussen kletste Celine uitgebreid met Carlos, waardoor ze hem veel beter leerde kennen. Hij hield van stunts, en ging meestal nergens heen zonder zijn zwarte hockeyhelm, maar dat vond hij niet erg charmant staan, zei hij. Luisa stelde Logan een heleboel vragen over zijn interesses, en ze kwam erachter dat hij een heleboel over van alles wist. Maar dat vond ze wel schattig.
Het werd een geweldige avond.

Reageer (3)

  • xStilinski

    super!!! Die jurken zijn echt gaaf!! met name de blauwe(H) waarom staat er de hele tijd kandell en waarom staat er een foto van seth bij??:8

    1 decennium geleden
  • enyanina

    het gaat over big time rush, maar er staat een foto van Seth bij?:8

    1 decennium geleden
  • Nitori

    snel verder :')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen