Foto bij Hoofdstuk 25.

Oke, ik wil misschien een nieuwe story beginnen maar ik heb best veel ideeen waarover, dus word mijn volgende hoofdstuk een hoofdstuk waarin ik twee beginnen voor andere stories in zet, en dan mogen jullie kiezen welke jullie leuker vinden en die ga ik dan maken (H)

We waren eindelijk aan de beurt, na een kwartier in de rij te hebben gestaan mochten we eindelijk naar binnen. Binnen aan gekomen was het al druk. "Waar is de bar?" vroeg Ryan die in de rij al had staan zeuren dat hij dorst had. Ik wees naar een plaats waar veel licht vandaag kwam, meestal was daar de bar. Ryan knikte en liep richting de bar, Christian volgde hem. Ik trok Justin en Chaz mee naar een stuk waar veel mensen aan het dansen waren.
We waren al een tijdje aan het dansen en het viel mij op dat Justin niet op viel. Ik keek op mijn telefoon hoe laat het was, het was al 1 uur. Ik zocht Justin mar kon hem niet vinden. Ik liep naar de bar waar ik Chaz zag staan. "Chazziee waar is de rest?" schreeuwde ik in zijn oor. "huh? Uhm.. Ergens" zei hij. Volgens mij had hij al best veel gedronken. Ik hoorde Like A G6 door de speakers komen en trok Chaz mee om te dansen. Toen we aan het dansen waren zag ik Ryan lopen richting de Bar. "daar loopt Ryan" schreeuwde ik naar Chaz en we liepen samen richting Chaz. Toen we bij Ryan aan kwamen zagen we Justin en Christian. Ik zag dat Christian een koelzak tegen zijn oog aan hield. "wat is er gebeurd?" gilde ik. "we hadden een beetje ruzie" zei Christian met een glimlach op zijn gezicht. "wat? Maar hoe?" "Wij gingen drinken halen en toen werden hun gek" zei Justin en hij kwam naast me staan. "wie waren dat dan?" vroeg ik. "die jongens daar" zei Ryan en hij wees naar een groepje jongens. "hun? Wacht maar!" zei ik en ik liep naar het groepje jongens toe, Ik zag Justin, Chaz, Ryan en Christian raar keken, maar hun wisten niet dat ik hun kende. "Bruce!" zei ik en ik tikte hem aan. "Hee Denise, dat is lang geleden!" zei hij en hij gaf me een knuffel. "Heb jij dat gedaan?" schreeuwde ik naar hem, ik wees naar Christian. Bruce kreeg een lach op zijn gezicht. "haha, dat ja" zei hij lachend. "en dat vind jij normaal?" "ja, hoezo?"zijn lach verdween "een beetje mijn vrienden slaan" schreeuwde ik in zijn oor. "zijn DAT vrienden van jou" zei hij en hij wees naar Justin, Chaz, Christian en Ryan. "ja, en jij ga nu rap normaal doen tegen hun" zei ik boos. "oke?" vroeg ik nu heel lief en ik draaide me om en liep weg. "zullen we anders gaan" zei ik tegen Christian. Hij knikte. We stonden op en liepen naar buiten. We liepen naar de boom waar we onze fietsen hadden weggegooid. We pakte de fietsen en reden weg. "weet je de weg nog?" vroeg ik. "ja, hier naar links en dan de derde straat naar links en dan rechts" zei Ryan. "goed zo Ryan, ik ben trots op je" zei ik lachend. We kwamen aan bij mijn huis en ik keek naar Christian, zijn oog was een rare kleur geworden. Morgen was dat blauw, dat was zeker. Ik opende de deur en we liepen naar boven. Toen we omgekleed waren gingen we nog even op twitter.
XXDenise: Het is GE-WEL-DIG hier!
Ik legde mijn laptop weg en ging in bed liggen. Chaz kwam naast me liggen. "uhm, Chaz, wat doe je?" vroeg ik. "op jou lekkere bed liggen" zei hij lachend. "nou, dan ga ik wel op dat matras liggen" zei ik en ik stond op. Ik liep naar het matras tot Justin mijn voet opeens pakte waardoor ik op zijn matras viel. "ligt ook lekker" zei ik lachend. "dan kom je naast mij liggen" zei Justin. Ik ging naast hem liggen. Ryan deed het licht uit. Ik voelde Justin's arm om me heen. Zo vielen we in slaap.

Reageer (1)

  • celinexJB

    Aaahhwwww zioo lief dat laatste (A) loveyouu

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen