Foto bij ~009

Outfit Matthew
Outfit Elise

Matthew knikte en een glimlach verscheen weer op zijn gezicht. De lift deuren gingen open en het tweetal liep naar buiten.

Toen Elise en Matthew de zaal binnenkwamen was het al aardig druk. De zaal, die gelegen was in het hoofdgebouw van McHale Productions, zag er hetzelfde uit als de hotelkamer. Romeinse stijl stond centraal en door de grote ramen kon je naar het terras kijken. Kroonluchters zorgde voor het licht in de zaal en zacht gepraat was hoorbaar. Elise en Matthew liepen arm in arm door de zaal terwijl Elise haar ogen de zaal op zich namen. Ze had al gezien dat er naast het gebouw een brandtrap was en de beste manier om naar het kantoor te komen, door de bewaakte gang was. Daar had Elise oog voor, voor dingen die andere mensen niet opmerkte, maar zij wel. Ze was nieuwschierig en hield er niet van om dingen onopgelost te laten. Matthew scheen van het feit dat dit een feest was te genieten en keek met een glimlach op zijn gezicht om zich heen. Een wat oudere man begon hun kant op te komen en met een kleine kneep in zijn arm liet Elise weten dat Matthew even op moest letten. Ze had hem al herkend, Jay McHale, de baas van McHale Productions, de schurk in deze zaak.
'Goedenavond dame en heer, vermaken jullie je een beetje?' vroeg Jay. Hij had een echt gladjakker grijns op zijn gezicht en probeerde vol alle macht zijn ogen van Elise haar decolleté af te halen.
'Zeker, dit feest is goed georganiseerd. Prachtige locatie ook.' zei Elise terwijl ze met grote ogen rondkeek.
'Danku, de zaal is een zaal in mijn hoofdgebouw.' Jay hield zijn hand uit naar Matthew, die hem aanpakte en schudde, 'Jay McHale.'
Elise deed even snel een schietgebedje en hoopte dat Matthew niet zijn echte naam zou zeggen. Gelukkig voor haar, deed hij dat ook niet.
'Stefan Davian.' zei hij terwijl hij Jay's hand schudde. Een zachte opgeluchte zucht kwam uit Elise haar mond.
'En wie is deze mooie jongedame?' vroeg Jay. Elise schudde ook hem de hand en glimlachte.
'Melanie Robeque.' zei Elise met een kleine flirterige ondertoon. Een van de dingen die je leerde als vrouwelijke agente, was om het vertrouwen van de schurk te winnen. Meestal gebeurde dit door flirterig met hem om te gaan. Blijkbaar werkte het, want Jay haalde een wenkbrauw omhoog en grijnsde toen weer. Elise voelde een lichte kneep en keek naar Matthew, die haar een beetje kwaad aankeek. Ze haalde lichtjes haar schouders op en keek toen weer naar Jay.
'Nou ik wens u een hele fijne avond, en misschien zie ik u later wel.' zei Jay. Hij hief zijn hand op en begon zich toen weer tussen de mensenmenigte te bevinden. Een zucht ontsnapte uit Elise haar lippen, altijd als ze de schurk zag had ze de drang om hem gelijk iets aan te doen. Maar als ze dat nu ging doen, dan zal dat een groot probleem geven, dus ze draaide zich naar Matthew om.
'Goed, dat is dus onze man.' zei ze met een glimlach.


Kudo's en/of reacties zijn welkom (A)

Reageer (8)

  • Blackbirdd

    *Wacht op een nieuw hoofdstuk(flower)*

    1 decennium geleden
  • Blackbirdd

    KUDOOOOOO(K)

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    YEEEEEEH
    weer een nieuw deel!!!
    BLIJ!!!
    heeel gewedlig geschreven!!!! (goh, wat een standaard comment :S)
    heeeel sne verder please!!
    *zit te wachten*

    xx

    1 decennium geleden
  • VoulesVous

    toen ik zag dat je nog een hoofdstuk had geschreven schreeuwde ik Yes, en mijn moeder keek me heel raar aan:$

    1 decennium geleden
  • Mafia

    WHihi snel verder!!! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen